Βόλος: Ποδοσφαιρική ομάδα ανακοίνωσε δύο… ζευγάρια διδύμων!

Θα... μπερδεύονται αντίπαλοι και συμπαίκτες

Must Read

Μάλλον έχει στόχο να… μπερδεύει τον εκάστοτε αντίπαλή της. Η διοίκηση της Αγίας Αννας, απέκτησε 4 παίκτες, αλλά ουσιαστικά δύο ζευγάρια διδύμων!

Η ομάδα από τον Βόλο ανακοίνωσε όχι ένα αλλά δύο ντουέτα ποδοσφαιριστών που είναι… δίδυμα αδέρφια και ως εκ τούτου μοιάζουν φυσικά πάρα πολύ!

Ο λόγος για τον Θάνο και τον Γιάννη Κυρίτση, καθώς επίσης και τους Ανδρέα και Δήμο Κόκκα.

Πέραν του ασυνήθιστου της είδησης, τίθεται και… πρακτικό ζήτημα αναγνώρισής τους, όπως προκύπτει και από τις σχετικές φωτογραφίες, σε ό,τι αφορά στην ταυτόχρονη παρουσία τους στην βασική 11άδα!

Η ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κυρίτση. Ο Γιάννης είναι 23 ετών, κατάγεται από την Ελασσόνα και αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα, είτε ως μπακ-χαφ, είτε ως εξτρέμ.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Π.Ο. Ελασσόνας, με τον οποίο κατέκτησε δύο Κύπελλα ΕΠΣΛ, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αγωνιζόμενος στην ομάδα Κ-20 των «βυσσινί».

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τη φανέλα του οποίου αναδείχθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής. Οι σπουδαίες εμφανίσεις του με την ομάδα του Διαγόρα, έφεραν το καλοκαίρι του 2021 τη μεταγραφή του στη Νίκη Βόλου, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, καταγράφοντας συνολικά 12 συμμετοχές στην Super League 2.

Όταν έλαβε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελασσόνα, για λογαριασμό του Π.Ο.Ε., στάθηκε φοβερά άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, γεγονός που του κόστισε τη σχεδόν διετή απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το φετινό καλοκαίρι, ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αφοσίωσής του στην αποκατάσταση του τραυματισμού του, επιστρέφει στην ενεργό δράση, για να βοηθήσει την ομάδα μας στην εκπλήρωση των στόχων της.

Το Δ.Σ. της Αγίας Άννας καλωσορίζει τον Γιάννη στην οικογένειά μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες!».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Αγίας Άννας, ο Γιάννης Κυρίτσης ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Η περίπτωσή μου, όσον αφορά την ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία, είναι κάπως ιδιαίτερη. Με τη φυγή μου από τη Νίκη Βόλου, πριν δύο χρόνια, είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον γόνατο, ο οποίος με άφησε εκτός δράσης για περίπου δύο χρόνια.

Ύστερα από ένα χρονικό διάστημα με αρκετά μικροπροβλήματα που αντιμετώπισα, μετά και από τις χειρουργικές επεμβάσεις που υποβλήθηκα, έχω καταφέρει να επανέλθω στο 100%. Στόχος μου ήταν να βρω μία ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα του Βόλου, με οργάνωση και πρωταγωνιστικές βλέψεις, ώστε η αγωνιστική επανένταξή μου να γίνει όσο πιο σωστά και ομαλά γίνεται. Η Αγία Άννα πιστεύω ότι ήταν η ιδανική επιλογή. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This