Παναθηναϊκός: Ήττα από Μακάμπι αλλά πρώτος στην Κύπρο

Χωρίς Ναν

Must Read

Από μία νίκη η κάθε ομάδα και ο Παναθηναϊκός στην «ισοβαθμία» πρώτος! Οι «πράσινοι» (3/18 τρ.), χωρίς ένταση, λύσεις και εμπνεύσεις, ηττήθηκαν 75-88 από την Μακάμπι (12/25 τρ.) στην Λευκωσία στο φινάλε του τουρνουά «Ν. Χανδριώτης» παίζοντας χωρίς τον Ναν που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και προφυλάχθηκε. Παρά την ήττα (η πρώτη στα φετινά φιλικά) οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, αποθέωσαν την ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Ο Μπράουν (14 π.) απέναντι στην περσινή του ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αποδεικνύοντας (σε ένα ακόμη φιλικό) πως θα είναι κομβικός στον φετινό Παναθηναϊκό. Θετικός ξανά και ο Γιουρτσεβέν. Ωστόσο τα λάθη δεν έλειψαν, ο «πράσινοι» κινήθηκαν σε χαμηλές στροφές, δεν είχαν ενέργεια στο ματς, με τους Ισραηλινούς να εκμεταλλεύονται την κακή βραδιά του «τριφυλλιού» και να ελέγχουν την αναμέτρηση. Αναμφίβολα οι «πράσινοι» έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, με το χθεσινό παιχνίδι να έχει και στιγμές έντασης. Ο Εργκίν Αταμάν, που έκανε πολλές δοκιμές και συνεχείς αλλαγές προσώπων για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις των διαιτητών κι αποβλήθηκε με 2 τεχνικές ποινές.

Ο Τούρκος τεχνικός είχε έντονα παράπονα και στην εκκίνηση της τέταρτης περιόδου ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκε προς την φυσούνα και χρέη head coach στο παιχνίδι από εκείνο το σημείο ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης. Οι «πράσινοι» επιστρέφοντας στην Αθήνα προετοιμάζονται πια για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» και το ιστορικό φιλικό ματς στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο με την Παρτίζαν.

Τα δεκάλεπτα: 22-30, 44-47, 55-58, 75-88.

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Σλούκας 5 (1), Οσμάν 8, Γκραντ 3, Χουάντσο 2, Γιουρτσεβέν 12, Μπράουν 14 (1), Παπαπέτρου 9, Λεσόρ 11, Γκριγκόνις 8.

Μακάμπι (Οντεντ Κάτας): Λόιντ 4, Σόρκιν 18 (2), Ριβέρο 8, Ράντολφ 10 (1), Μπλατ 6 (2), Χόαρντ 6, Σίμονς 4, Μένκο 9 (3), Ρέιμαν, Κοέν 3 (1), Γιοκουμπάιτις 13 (3), Γκάμπριελ 7.

Θοδωρής Λινάρδος










Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This