Σ. Τσιώλης στη “Δίκη”: «Ζηλεύω την στήριξη Ιβάν στον Λουτσέσκου»

Όσα τόνισε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός

Must Read

Ο Σάκης Τσιώλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ανέδειξε νικητή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό), για την αγχωτική νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο, αλλά και για το γεγονός ότι μετά το πέρας της τέταρτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος έχουμε ήδη δύο αποχωρήσεις προπονητών.

Παράλληλα, ο πολύπειρος προπονητής έκανε ειδική αναφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο:

«Η ΑΕΚ δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή μαζί με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Η Ένωση έδειξε από την αρχή του αγώνα ότι ήθελε πάση θυσία τη νίκη ώστε να έρθει σε ισορροπία. Από την πλευρά του, ο Βόλος είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως δεν το έκανε, η ΑΕΚ βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε και η ζωή της έγινε πιο εύκολη στη συνέχεια της αναμέτρησης. Με την τριπλή ισοβαθμία που έχουμε μετά το πέρας της τέταρτης αγωνιστικής θα έχουμε πλέον πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ υπέστη ένα σοκ με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ είχε θέματα ψυχολογίας με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τη Μάλμε στα προκριματικά του Champions League. Ωστόσο και οι δύο ομάδες πλέον φαίνεται πως βρήκαν την ισορροπία τους και τώρα θα δούμε ένα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα που όλα θα κριθούν στα πλέι οφ».

Για το αν θα οριστεί ξένος ή Έλληνας διαιτητής στο Άρης-Ολυμπιακός:

«Εγώ είμαι πάντα υπέρ των Ελλήνων διαιτητών. Εξάλλου, βλέπουμε και τους ξένους που έρχονται κάνουν λάθη-αν εξαιρέσουμε τον κορυφαίο ρέφερι που ήρθε στο ντέρμπι της Τούμπας-για μένα πρέπει να βλέπουμε στα παιχνίδια Πρωταθλήματος μόνο Έλληνες διαιτητές. Στην Ελλάδα μόνο παράγοντες ξένους δεν έχουμε φέρει».

Για το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ανέδειξε νικητή:

«Για μένα ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με διακριθέντες τους δύο τερματοφύλακες. Ο Τσαλόφ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα επειδή τραυματίας ήταν ο Τόμας, ο οποίος είναι ένας επιθετικός που πιέζει, φέρνει ένταση στην αντίπαλη άμυνα και δημιουργεί χώρους στους υπόλοιπους παίκτες.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός αν έφυγε με άδεια χέρια από την Τούμπα, θα έχανε μεγάλο έδαφος παρότι είμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο Ιωαννίδης διανύει μία εξαιρετική περίοδο και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν είναι «τρελοί» που δεν τον δίνουν παρά τα μεγάλα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μαζεύτηκε στην άμυνα και έπαιζε με μεγάλες μπαλιές και ο Ιωαννίδης είχε αρκετά ανοιχτούς χώρους».

Για την γκέλα του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τον τρόπο που έπαιξε στο Καραϊσκάκης. Του Πετράκη του βγήκε το σύστημα, δούλεψε από τα άκρα, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει κάθετη μπαλιά και έτσι μπόρεσε να πάρει έναν μεγάλο βαθμό».

Για το γεγονός ότι μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα έχουμε ήδη δύο αποχωρήσεις προπονητών:

«Ζηλεύω τον Λουτσέσκου. Αυτό που έχει ο Ραζβάν είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια, να έχεις έναν άνθρωπο από πίσω σου που να λέει μην τον ακουμπάτε ποτέ και μην έχετε δεύτερη σκέψη γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Θέλω να πω και μια ιστορία επ αυτού, για την οποία χαίρομαι ιδιαίτερα. Ο Λουτσέσκου ξεκίνησε από τη Ξάνθη, τον Νοέμβριο όταν εγώ για μια πολύ προσωπική μου υπόθεση έφυγα από την Ξάνθη. Έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Λουτσέσκου, ο οποίος τότε στην Ρουμανία ήταν σε μια ακαδημία. Πήρε την θέση μου σε μια ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου τότε. Και έτσι μετά άνοιξε και ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ. Τότε με τον Πανόπουλο είχαμε φτιάξει μια ομάδα από το μηδέν, αλλά έπρεπε τον Νοέμβριο για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω. Το χαίρομαι πραγματικά γιατί έπαιξα και εγώ κάποιον ρόλο στο να έρθει ο Λουτσέσκου, χωρίς να ξέρει και ο ίδιος πώς βρέθηκε εκεί. Αλλά το άξιζε γιατί έδειξε ότι μπορεί να το διαχειριστεί. Μιλήσαμε σαν αντίπαλοι, αλλά ποτέ δεν του εξήγησα πώς έγινε όλο αυτό. Κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούμε και να τα πούμε».

Για το γεγονός ότι δεν τον βλέπουμε φέτος σε κάποια ομάδα:

«Μετά από 46 χρόνια είναι η πρώτη χρονιά που δεν κάνω προετοιμασία. Μετά τον Ηρακλή έγιναν κάποιες συζητήσεις με 2-3 ομάδες, αλλά δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις που θα ήθελα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This