Σοβαρή γεωπολιτική εξέλιξη στην Γεωργία: Αμοιβαία συγνώμη με Ν. Οσετία και Αμπχαζία

Must Read

Η Γεωργία θέλει να ζητήσει συγγνώμη και να επανενωθεί με την Οσετία και την Αμπχαζία!

Άλλη μια δήλωση φιλίας από τη Γεωργία για την ανάγκη συμφιλίωσης με την Αμπχαζία και τη Νότια Οσετία, ξεκινώντας με αμοιβαία συγγνώμη, που ανατρέπει το γεωπολιτικό σκηνικό, σβήνοντας μία ενεργή εστία πολέμου και έντασης.

«Οι ήρωές μας έπεσαν στο όνομα της ιδέας μιας ενωμένης Γεωργίας και για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα, χρειαζόμαστε μια μεγάλη συμφιλίωση με τους Οσετίους και τους Αμπχάζιους αδελφούς και αδελφές μας.

Και μια μεγάλη συμφιλίωση είναι αδύνατη χωρίς συγγνώμη.

Υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης της σύγκρουσης – υπάρχει ο πόλεμος και ο δεύτερος τρόπος είναι η αμοιβαία συγχώρεση.

Επιλέγουμε τον δρόμο της αμοιβαίας συγχώρεσης», δήλωσε ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος «Γεωργιανό Όνειρο» Μαμούκα Μντιναράτζε.

Το «ΥΠΕΞ» της Αμπχαζίας απάντησε άμεσα σε αυτό το μήνυμα φιλίας.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι μια τέτοια δήλωση, εάν υποστηριχθεί από πραγματικά βήματα προς τη συμφιλίωση, με βάση την επανεκτίμηση των λαθών του παρελθόντος και την υπογραφή μιας συνθήκης ειρήνης, μπορεί να γίνει η αρχή μιας διαδικασίας που οδηγεί σε ειρηνική συνύπαρξη. και σχέσεις καλής γειτονίας», αναφέρει το «ΥΠΕΞ» της αυτόνομης Δημοκρατιας.

Η Τιφλίδα μιλάει για το ενδεχόμενο ειρηνικής επιστροφής του εδάφους της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας από τα τέλη Αυγούστου.

Υποτίθεται ότι οι ρωσικές αρχές θα συμφωνούσαν στην επιστροφή της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας στη Γεωργία (με δικαιώματα αυτονομίας) εάν η Γεωργία γίνει ουδέτερο κράτος.

Μία εξέλιξη που μπορεί να εξασφαλίζει την ειρήνη, αλλά μάλλον δεν θα αρέσει σε ορισμένους δυτικούς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This