Αναψυκτήριον «O Αλαφούζος»

Λατρεμένος μιντιακός όμιλος δίνει έξυπνες συμβουλές για βγάλουμε τόσο χρήμα, ώστε να επενδύσουμε -αν γουστάρουμε- σε μονοπύθμενα δεξαμενόπλοια!

Must Read

Τελικά, πρέπει να παρακολουθούμε στενά τα σοβαρά, τα συστημικά, τα έγκυρα ΜΜΕ – είτε πρόκειται για τηλεοπτικούς σταθμούς είτε για ραδιόφωνο ή για εφημερίδες και ιστοσελίδες. Χθες, από την ιστοσελίδα της «Καθημερινής» ενημερωθήκαμε πώς να «χτίσουμε» κεφάλαιο (βλ. εικόνα). Ο τρόπος είναι απλός: κόβεις έναν ρημαδοκαφέ την ημέρα. Αυτός είναι, βρε, που σε εμποδίζει να γίνεις κεφαλαιούχος. Και σου σπάει τα νεύρα και σε ξεπαραδιάζει. Κόψ’ τον τον καταραμένο, να φουσκώσει η τσεπάρα σου με πεντακοσάευρα…

Επίσης, αν είσαι οπαδός του ομίλου Αλαφούζου και βλέπεις Σκάι, μαθαίνεις ότι με τις γενναιότατες μειώσεις της διέλευσης από την Αττική Οδό (30 λεπτά του ευρώ) και με το κόψιμο μιας τυρόπιτας (που χοντραίνει κιόλας) γλιτώνεις τρίευρω! Τα ανακοίνωσε ο ρεπόρτερ Τσελίκας στον Σκάι στις 29 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» είπε: «Τα ευχάριστα για τους φίλους οδηγούς που περνάνε συχνά από την Αττική Οδό. Ετσι, λοιπόν, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός χτες ότι από 6 Οκτωβρίου από 2,80 € κάθε διέλευση θα είναι 2,50 €. Είναι κάτι. Είναι μια ανάσα. Τριάντα λεπτά; Τριάντα λεπτά! Αθροιστικά, 30 κόβεις από κει, 40 από κει, είναι 2-3 ευρώ την ημέρα!».

Εις εκ των δύο παρουσιαστών της εκπομπής τον ρώτησε: «Κάτσε, ρε Γιώργο, από πού το ‘κοψες; Πώς τα ‘κανες 3 ευρώ την ημέρα; Περνάς δύο φορές την Αττική Οδό, τα 60 λεπτά τα γλίτωσες. Τα υπόλοιπα;» Εκεί, ο Τσελίκας, ως γνήσιος απόγονος και συνεχιστής του μαθηματικού Καραθεοδωρή και του οικονομολόγου Κέινς, απάντησε: «Ωραία… Δεν θα πάρεις τέσσερις τυρόπιτες, θα πάρεις τρεις».

Εδώ, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι στις 26 Ιανουαρίου 2024, σε πρωινή εκπομπή του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, του Σκάι δηλαδή, ο παρουσιαστής Ακης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας και των σούπερ μάρκετ, είπε το μνημειώδες «Τέσσερα τοστ, Γιώργο, χορταίνει η οικογένεια όλη» και ο συμπαρουσιαστής του Δημήτρης Οικονόμου συμπλήρωσε: «Παλιά αυτό έκαναν, “βάλε 10-15 φέτες”, και τις πέταγαν τις μισές. Πάνε αυτά, αυτά ήταν πολυτέλεια».

Κοντολογίς, τα αλαφούζεια ΜΜΕ βρήκαν συνταγή για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, που δεν εμπλέκει καν την κυβέρνηση. Μόνο τους καταναλωτές, που πρέπει να κόψουν καφέδες, τοστ, τυρόπιτες. Φάτε αέρα μπόλικο και σανό παραγωγής Μητσοτάκη. Φάτε και λίγο «Σαρβάιβορ» να στανιάρετε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το Σκάι υπόνομος ήταν πάντα. Απλώς τον ακολουθούν κατά πόδας η καθημερινή και επισήμως από χθες και ο Παναθηναϊκός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πανό στην Κύπρο: «Η ομάδα είναι πέρα και πάνω από όλους μας»

Επίσημα θέση πήρε την Τρίτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πανό στο φιλικό τουρνουά της Κύπρου και τις δηλώσεις...

More Articles Like This