Για πλημμελήματα θα δικαστεί ο γυμναστής που είχαν καταγγείλει για ασέλγεια τρεις μαθήτριες δημοτικού στον Ασπρόπυργο

Οι δικηγόροι του τονίζουν πως «κατέρρευσαν» οι σε βάρος του καταγγελίες

Must Read

Στο εδώλιο θα οδηγηθεί ο καθηγητής φυσικής αγωγής, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ασέλγεια από τρεις μαθήτριες δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο, μια υπόθεση, η οποία είχε απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ertnews.gr, ο κατηγορούμενος γυμναστής, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, θα δικαστεί για πλημμελήματα, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιούν στο ΕΡΤNews οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του, Μαρία-Πηνελόπη Λιακόγκονα και Αθανάσιος Μαρίνης.

Οπως αναφέρουν συγκεκριμένα οι δικηγόροι του 30χρονου γυμναστή, «το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, αποφάνθηκε με Βούλευμά του, ότι ο κατηγορούμενος, που εβαρύνετο για 10 περιπτώσεις με την σοβαρή κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια δεν είναι υπαίτιος για επτά (7) από αυτές και ταυτόχρονα μετέτρεψε τις κατηγορίες για τις εναπομείνασες τρείς (3), από κακουργηματικής φύσεως σε πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα, παραπέμποντάς τον στον Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών».

«Επιπλέον το Δικαστικό Συμβούλιο δέχθηκε την αίτηση του κατηγορουμένου για άρση των περιοριστικών όρων καθώς, αφενός μεν η κατηγορία που παρέμεινε έχει πλημμεληματικό χαρακτήρα, αφετέρου δε εξέλιπαν οι προϋποθέσεις για την διατήρηση αυτών εφόσον οι καταγγελίες “κατέρρευσαν”- όπως είχαμε προβλέψει ήδη από το στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας-, όχι μόνον λόγω ελλείψεως αποδείξεων, αλλά εξ’αρχής ελλείψει ενδείξεων (!) γεγονός που ήδη η αξιότιμη κα Ανακρίτρια είχε διαβλέψει από το στάδιο της ανάκρισης, δείχνοντας έτσι τη διαύγεια των ανθρώπων που τιμούν τα έδρανα της δικαιοσύνης καθώς και την άριστη νομική τους κατάρτιση», προσθέτουν σχετικά.

«Χαιρετίζουμε τη νηφαλιότητα των δικαστικών λειτουργών, υπερθεματίζουμε το σκεπτικό του Βουλεύματος ως προς το σκέλος της απαλλαγής του κατηγορουμένου για όσα απηλλάγη και είμεθα σίγουροι ότι η εν λόγω υπόθεση θα αποδομηθεί πλήρως στο ακροατήριο και ένας νέος αθώος άνθρωπος θα επιστρέψει στην κανονικότητα της καθημερινότητας του, πλήρως απομακρυσμένος από τον κανιβαλισμό και τη λοιδορία που δέχθηκε ΑΔΙΚΑ όλο αυτό το διάστημα. Κλείνοντας, ευχόμαστε το πρώτον ως άνθρωποι και δευτερευόντως ως υπερασπιστές, να είμεθα όλοι “μετρημένοι” ως προς την κρίση μας και να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους, χωρίς να γνωρίζουμε τα στοιχεία της υποθέσεως. Οι εποχές είναι σκοτεινές και το σκοτάδι δεν αργεί να χτυπήσει την πόρτα του καθενός μας. Μείνετε συγκεντρωμένοι και μην αποπροσανατολίζεσθε από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητάς σας. Έρχονται δύσκολες μέρες», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του κατηγορούμενου γυμναστή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This