Η Ελληνίδα πρέσβης συναντήθηκε με τη Σιλιάνοφσκα: Μας ζήτησε να… εφαρμόζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Θράσος από τη Σκοπιανή Πρόεδρο που επιμένει ότι χώρα της είναι η «Μακεδονία»!

Must Read

Ο κυβερνητικός ενδοτισμός έχει περάσει σε άλλα επίπεδα και η επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα τακτική που ακολουθείται δεν αφορά μόνο στην Τουρκία, αλλά και στα Σκόπια τα οποία μας προκαλούν και η Αθήνα κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει.

Η πρέσβης της Ελλάδας στα Σκόπια, Σοφία Φιλιππίδου, συναντήθηκε με την Σκοπιανή πρόεδρο, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σκοπιανής προεδρίας, στη συνάντηση εξετάσθηκαν στο σύνολό τους οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι δυνατότητες και ευκαιρίες για την προώθηση της συνεργασίας, στο πλαίσιο της οικοδόμησης μιας… καλής γειτονίας που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση.

Μάλιστα η Σιλιάνοφσκα εξέφρασε στην Ελληνίδα πρέσβη την προσδοκία της για την υποστήριξη της Ελλάδας στην πολιτική διεύρυνσης και τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της χώρας της.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως στη συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για με τη Συμφωνία των Πρεσπών και την εφαρμογή της! Η Σιλιάνοφσκα έφτασε στο σημείο να μας κάνει και μάθημα για την εφαρμογή της, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεπούς εφαρμογής της από όλα τα μέρη που έχουν δεσμευτεί σε αυτήν!

Μιλάμε για μέγα θράσος, όταν η ίδια η Σκοπιανή πρόεδρος δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί την Ελλάδα και να δηλώνει πως το όνομα της χώρας της είναι… «Μακεδονία»!

Υπενθυμίζουμε ότι η Σοφία Φιλιππίδου είχε αποχωρήσει από την ορκωμοσία της νέας προέδρου των Σκοπίων εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την πρόκληση ότι αυτή ορκίστηκε στο όνομα της «Μακεδονίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κάντε πώς κοιμάσται . όλα καλά Με της υγείας μας ναι ρε παιδιά όλοι πατριοτες είμαστε δεν υπάρχουν διλη και πουλυμενη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This