Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του στον Βόλο

Του αφαιρέθηκε το καμάκι από το κεφάλι

Must Read

Διασωληνωμένος σε καταστολή νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του την Τρίτη στον Βόλο. Ολοκληρώθηκε το βράδυ το πολύωρο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε και του αφαιρέθηκε το καμάκι που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι. Είχε χτυπηθεί και στο στήθος.




 

Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στην Λάρισα από το Νοσοκομείο του Βόλου και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων. Αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς με την διαδικασία να ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ωστόσο, αναμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.




 

Στο Νοσοκομείο μετέβησαν πυροσβέστες και έκοψαν το μέταλλο σε δύο σημεία, προκειμένου να βγει από το κεφάλι του 69χρονου άνδρα.

Η υπόθεση είναι πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα και πολύ πιο σοβαρή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος γιος, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει ιστορικό.

Σύμφωνα με το newspaper.gr, είχε νοσηλευτεί 3 φορές στο παρελθόν στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, η τελευταία πριν από 3,5 χρόνια. Μολονότι είχε διαγνωστεί με ψύχωση και διαταραχή προσωπικότητας, ο δράστης δεν ελάμβανε τα φάρμακά του, γεγονός που συχνά οδηγούσε σε βίαια επεισόδια.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This