Συγκλονίζουν μαρτυρίες από την επίθεση με ψαροντούφεκο: «Το καμάκι ήταν σφηνωμένο στο κεφάλι του πατέρα»

Διασωληνωμένος ο 69χρονος από το Βόλο - Άφαντος παραμένει ο 40χρονος γιος του

Must Read

Διασωληνωμένος σε καταστολή νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του την Τρίτη στον Βόλο. Ολοκληρώθηκε το βράδυ το πολύωρο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε και του αφαιρέθηκε το καμάκι που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι. Είχε χτυπηθεί και στο στήθος.




Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στην Λάρισα από το Νοσοκομείο του Βόλου και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση των ζωτικών του οργάνων. Αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής βέργας από τους νευροχειρουργούς με την διαδικασία να ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ωστόσο, αναμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Ο πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιάννης Γούλας, μίλησε για το περιστατικό, νωρίτερα σήμερα το πρωί, τονίζοντας πως το καμάκι ήταν σφηνωμένο στο κεφάλι του άτυχου άνδρα.

«Εμείς ειδοποιηθήκαμε στις 8.27 το πρωί από την αστυνομία ότι υπάρχει πυροβολισμός από όπλο. Όταν πήγαν οι διασώστες εκεί διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα τραύμα στο δεξί ημιθωράκιο και είδαν ένα καμάκι σφηνωμένο στο κεφάλι του ανθρώπου. Είναι μία εικόνα που δεν τις βλέπεις καθημερινά. Το θύμα είχε τις αισθήσεις του, τα ζωτικά όργανα του ήταν άριστα, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν σε άριστη κατάσταση με το περιβάλλον. Καταλάβαινε ότι υπάρχει ένα καμάκι στο κεφάλι του. Επικοινωνούσε με τους διασώστες, έγινε ακινητοποίηση και προσπαθήσαμε να τον μεταφέρουμε στο ασθενοφόρο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θέλησε και ο ίδιο και οι διασώστες, να είναι σε όρθια κατάσταση ώστε να αποφευχθούν οι κραδασμοί και να μην δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς ήταν σφηνωμένο το καμάκι στο κεφάλι του. είχε μπει από την μπροστινή πλευρά και είχε βγει από πίσω στη ινιακή χώρα. Πιστεύω πως είχε άγιο ο άνθρωπος. Οι περιοχές των τραυμάτων είναι περιοχές που περνούν αρτηρίες, υπάρχουν όργανα που μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος να χάσει την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία».

Το χρονικό

Το ανατριχιαστικό περιστατικό, που έχει προκαλέσει «μούδιασμα» στην τοπική κοινωνία, εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας, στο κέντρο της πόλης. Ο 40χρονος γιος όπλισε το ψαροντούφεκο και χτύπησε τον πατέρα του στο στήθος. Στη συνέχεια φέρεται ότι έβγαλε το καμάκι, το έβαλε ξανά στο ψαροντούφεκο και του έριξε και στο κεφάλι, διαπερνώντας του το κρανίο.

Στο σημείο επικράτησαν στιγμές πανικού και επί τόπου βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τον άνδρα με διαμπερές τραύμα και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.  Εκεί του έκοψαν τα κομμάτια της μεταλλικής βέργας που προεξείχαν και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με τους οικείους του να προσεύχονται να βελτιωθεί σύντομα η υγεία του.

Την ίδια ώρα, ο 40χρονος γιος, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναζητείται από τις Αρχές, καθώς μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία από το περιβάλλον της οικογένειας, αλλά και από κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Στο πλαίσιο αυτό πληροφορήθηκαν πως οι διαφωνίες και οι έντονοι καβγάδες αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Δείτε επίσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που δέχθηκε επίθεση με ψαροντούφεκο από τον γιο του στον Βόλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This