Ανακοίνωση Motor Oil: Έσβησε η φωτιά στο διυλιστήριο, καλά στην υγεία τους οι τραυματίες – Σοκαριστική μαρτυρία εργαζομένου

Must Read

Έσβησε ολοκληρωτικά η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στο νότιο τμήμα του διυλιστηρίου της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα το πρωί η εταιρεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η λειτουργία του διυλιστηρίου συνεχίζεται αλλά με μειωμένη  δυναμικότητα.

Η εταιρεία αναφέρθηκε και στον τραυματισμό των τριών εργαζομένων εταιρείας εργολάβων τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία τους.




Σχετικά με τις ζημιές επισημάνθηκε πως «η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών ως συνέπεια της όποιας διακοπής εργασιών».

Καταλήγοντας η Motor Oil σημειώνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την περιοχή των εγκαταστάσεων και την ευρύτερη περιοχή ενώ ευχαριστεί την Πυροσβεστική καθώς και το προσωπικό της εταιρείας που συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Κατασβέστηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε εχθές το απόγευμα, 17 Σεπτεμβρίου, σε νότιο τμήμα των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Τα διυλιστήρια συνεχίζουν την λειτουργία τους με μειωμένη δυναμικότητα. Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων τραυματίστηκαν ελαφρά. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους.

Από το συμβάν προκλήθηκαν υλικοτεχνικές βλάβες, για τις οποίες η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών, συνεπεία της όποιας διακοπής εργασιών.Από το συμβάν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την εγγύς και ευρύτερη περιοχή.




Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν στην γρήγορη κατάσβεση και τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας στα διυλιστήρια για την συμβολή τους».

Τι λέει εργαζόμενος

Στο μεταξύ, σοκάρει η μαρτυρία ενός εργαζομένου ο οποίος βρισκόταν στο διυλιστήριο την στιγμή της φωτιάς.

«Ένιωσα ένα κάψιμο πίσω μου. Ήμουν στα 30-40 μέτρα. Ευτυχώς φορούσα τη στολή μου, αλλιώς θα καιγόμουν. Είμαι σε σοκ. Είμαι ζαλισμένος. Ακόμη δεν έχω συνέλθει», ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1.

Δείτε βίντεο




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This