Σε κλίμα οδύνης ο αποχαιρετισμός στον Καρουσάκη

Must Read

Μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την τριπλή δολοφονία από τα χέρια του Νίκου Κοεμτζή για μια «παραγγελιά» στο νυχτερινό κέντρο Νεράιδα το 1973.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ίδια η κόρη του, Ελένη Καρουσάκη, η οποία ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στη λεζάντα: «Καλό παράδεισο, πατέρα. Μαχητής μέχρι το τέλος! Σ’αγαπώ….».

Η κόρη του τραγουδιστή, Ελένη

Ντυμένη στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένη, η πολυαγαπημένη του κόρη, Ελένη, θυμήθηκε τα τελευταία λόγια του πατέρα της: «Μου έλεγε “ό,τι θέλει ο Θεός”. Μέχρι την τελευταία στιγμή μού έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω τα λαϊκό τραγούδι και αυτό θα κάνω. Το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι ο ήρωάς μου».

Με δάκρυα στα μάτια και η δεύτερη σύζυγός του, Γιούλη, αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία του λόγια: «Τα τελευταία του λόγια στον γιατρό ήταν “ο βράχος μου”. Για μένα το ‘πε».

Η δεύτερη σύζυγός του, Γιούλη

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, όπως σε εξώφυλλό της είχε αποκαλύψει η «Espresso» πριν από έξι χρόνια, είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει έκτοτε να ανακτήσει τις δυνάμεις του. Στο τελευταίο «αντίο» το «παρών» έδωσαν ο Αντύπας, ο Πέτρος Ιμβριος, ο Γιάννης Μπουρνέλλης, η Αννούλα Φλωρινιώτη, καθώς και πολλοί παλιοί μουσικοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Η μικρότερη κόρη του τραγουδιστή

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Κώστας Καρουσάκης: Ο θρύλος της νύχτας που γλίτωσε από τον Κοεμτζή, νικήθηκε από καρκίνο – Τι εξομολογείται η κόρη του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This