Παρί Σεν Ζερμέν: Συνελήφθη δάσκαλος – Παρενοχλούσε σεξουαλικά παιδιά των ακαδημιών

Must Read

Μέγα σκάνδαλο! Στην σύλληψη ενός 27χρονου δασκάλου, που έκανε μάθημα στα παιδιά των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν, προχώρησαν οι αρχές του Παρισιού, λόγω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση!

Το σοβαρό θέμα και ο σάλος που έχει αναστατώσει την γαλλική ποδοσφαιρική κοινότητα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «RMC». Το γαλλικό Μέσο αποκαλύπτει πως συνελήφθη ένας από τους δασκάλους που έκανε μάθημα στο σχολείο, που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Παρί, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας.

Σύμφωνα με το «RMC» ο νεαρός δάσκαλος συνελήφθη από τις αρχές του Παρισιού μετά από κατηγορίες παιδιώ. Όπως αναφέρεται, ο 27χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τα παιδιά με διάφορους τρόπους. Γίνεται λόγος για φιλιά στον λαιμό, ενώ φέρεται να ζητούσε φωτογραφίες και βίντεο μέσω των social media.

Ο δάσκαλος έχει ήδη οδηγηθεί σε τμήμα της περιοχής, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, παραδέχτηκε τις πράξεις του. Το δικαστήριο για την υπόθεση αναμένεται να γίνει στα τέλη του Γενάρη του 2025.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This