Στο «σκαμνί» η Βλαντή μετά από μήνυση του Γιώργου Κιμούλη

Η πρωταγωνίστρια, με αφορμή την επιστροφή του ηθοποιού στο θέατρο, είχε μιλήσει για την άσχημη συμπεριφορά του

Must Read

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα καθίσει τον Νοέμβριο του 2025 η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο συνάδελφός της Γιώργος Κιμούλης.

Δείτε βίντεο:




Αφορμή για την παραπομπή της σε δίκη αποτέλεσαν δηλώσεις της σε εφημερίδα τον Νοέμβριο του 2023, όταν η Παναγιώτα Βλαντή ρωτήθηκε για το ελληνικό #ΜeΤoo, κατηγορώντας δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για προπηλακισμό και βασανισμό προς το πρόσωπο ηθοποιών με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της που ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο.

«Βλέπω, όμως, ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια, γιατί δεν μιλάμε για το παρόν, που όλα βγαίνουν στο φως, το διασαφηνίζω, για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν “γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;”, δεν ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του. Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει» ήταν οι επίμαχες δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή, που προκάλεσαν τη σε βάρος της μήνυση από τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη.

Ουσιαστικά η ηθοποιός πήρε θέση, στηρίζοντας τις συναδέλφους της Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού, που είχαν κατηγορήσει δημόσια στο παρελθόν τον κ. Κιμούλη.

Η μήνυση υποβλήθηκε λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξή της.

Δείτε βίντεο:




Ο δικηγόρος του ηθοποιού τόνισε πως δεν υπάρχει καμία καταγγελία για σωματική βία σε βάρος του και κατά συνέπεια είναι συκοφαντικοί οι χαρακτηρισμοί της Παναγιώτας Βλαντή.

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Βασίλης Καπερνάρος επεσήμανε ότι «η μήνυση έχει κατατεθεί από τον Νοέμβριο του 2023, πριν από κάποιες μέρες ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα εκδικαστεί σε έναν χρόνο, τον Νοέμβριο του 2025».

«Συνέχισε να προτρέπει τον κόσμο να μην παρακολουθεί τις παραστάσεις του. Το έκανε εμμονικά, στόχευε σε κάποιους προσωπικούς σκοπούς» ανέφερε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

«Δεν υπάρχει προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού, εμείς είμαστε ανοιχτοί. Θα μπορούσε να το κάνει. Ο κ. Κιμούλης είναι θετικός, θα αποδεχόταν τη συγγνώμη από την αντίθετη πλευρά» παρατήρησε ο δικηγόρος του μηνυτή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση προτού η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια.

Επεσήμανε, δε, ότι οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν συνεργαστεί, ούτε είχαν προσωπική επαφή, παρά μόνο το 2011 όταν η Παναγιώτα Βλαντή είχε πάει σε παράσταση που έπαιζε ο Γιώργος Κιμούλης και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Καταλήγοντας ο δικηγόρος σημείωσε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έχει προχωρήσει σε αγωγή σε βάρος της συναδέλφου του.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This