Νέο αντιπολιτευτικό χτύπημα από βουλευτή της ΝΔ – Ερώτηση για το απλήρωτο μεταφορικό ισοδύναμο

Must Read

Από το πρώτο εξάμηνο του 2022 έχει να πληρώσει η κυβέρνηση το μεταφορικό ισοδύναμο στους νησιώτες.

Την καταγγελία ότι κάτοικοι και επιχειρήσεις μένουν απλήρωτοι εδώ και δυόμιση χρόνια κάνει στη Βουλή ο κυβερνητικός βουλευτής Μάρκος Καφούρος καταθέτοντας άλλη μία «αντιπολιτευτική» ερώτηση.

Η ερώτηση έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα εντός της ΚΟ της ΝΔ μετά τις ερωτήσεις των 11 για την προστασία της πρώτης κατοικίας και των Πλεύρη – Μαρκόπουλου κατά των Ρομά.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Μάρκος Καφούρος (ένας από εκείνους που καταψήφισαν το γάμο των ομόφυλων) κάνει λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις στην καταβολή των χρηματικών ποσών για το μεταφορικό ισοδύναμο στους επαγγελματίες του νομού Κυκλάδων.

«Δεν έχουν πληρωθεί για το μεταφορικό ισοδύναμο οι επιχειρήσεις, για τις δαπάνες που ανάγονται στο 2ο εξάμηνο του 2022. Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί αρμοδίως κανένας επίσημος προγραμματισμός για την καταβολή του», ρίχνοντας τα βέλη σε Χατζηδάκη και Στυλιανίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This