Πυλαία: Μπούκαραν έρπην για 80 ευρώ – Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε καφετέρια

Διαρρήκτες έσπασαν την είσοδο - Σύρθηκαν μέχρι το ταμείο για να εντοπίσουν χρήματα

Must Read

Είχαν ήδη… εκπονήσει το πλάνο τους! Διαρρήκτες εισέβαλαν σε καφετέρια στην Θεσσαλονίκη και έφτασαν μπουσουλώντας (!) ως τον πάγκο για να εντοπίσουν την λεία τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα Παρασκευής σε καφέ μπαρ στην περιοχή της Πυλαίας. Οι θρασύτατοι δράστες, αφού έσπασαν την γυάλινη εξώπορτα του καταστήματος, έφτασαν… έρπην μέχρι τον πάγκο, για να βρουν χρήματα.

Με κουκούλες, για να είναι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, άνοιξαν ντουλάπια, ψυγεία και συρτάρια και κατάφεραν να εντοπίσουν 80 ευρώ.

Αφού τα πήραν, στην συνέχεια κατέβηκαν στο υπόγειο του καταστήματος για να αναζητήσουν περισσότερα, ωστόσο δεν εντόπισαν κάτι. Το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί και οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This