Η Θεοδώρα Τζάκρη μηνύει τον Γιάννη Ραγκούση – Τι απαντά ο ίδιος

Για το bullying εναντίον της

Must Read

Στα δικαστήρια θα συνεχιστεί το… σίριαλ με πρωταγωνιστές τη Θεοδώρα Τζάκρη και τον Γιάννη Ραγκούση καθώς σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA, η Θεοδώρα Τζάκρη γνωστοποίησε την πρόθεσή της να καταθέσει μήνυση σε βάρος του Γιάννη Ραγκούση.

«Τη Δευτέρα θα καταθέσω μήνυση εναντίον του», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος», πρόσθεσε.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, επιβεβαίωσε ότι ανάλογη μεταχείριση, σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΠΓ αντιμετώπισε και η Δώρα Αυγέρη, λέγοντας ότι επέλεξε να δημοσιοποιήσει το όνομά της, ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι κατάσταση τοξικότητας, το οποίο πυροδότησαν όλοι αυτοί που έπιασαν στασίδι στα κανάλια, που υπονομεύουν τον Κασσελάκη και πρωταγωνίστησαν για να περάσει η πρόταση μομφής εναντίον του, μέσα από τις πρωτόγνωρες διαδικασίες της ΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα».




Η απάντηση Ραγκούση

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση για τις σημερινές δηλώσεις της Τζάκρη, αφήνοντας να εννοηθεί πώς θα κινηθεί και αυτός δικαστικά εναντίον της.

«Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Η κ. Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων…», σχολίασε σχετικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δύο γαιδαροι μαλωνανανε σε ξενο αχυρώνα,καυμενε ΣΥΡΙΖΑ που σε καταντησανε για να μπορεί να παίζει μπάλα μόνος του ο Κούλης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This