Γεωργιανός δάγκωσε(!) αστυνομικό την ώρα του ελέγχου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Είχε εισέλθει στην Ελλάδα παρανόμως

Must Read

Απίστευτη ήταν η αντίδραση αλλοδαπού, ο οποίος βρίσκονταν στην χώρα παρανόμως, στον τυπικό έλεγχο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ο Γεωργιανός είχε εισέλθει στην Ελλάδα χωρίς βίζα και δάγκωσε αστυνομικό στο «Μακεδονία» για να γλυτώσει!

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο 30χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει για την Γεωργία. Όταν ενημερώθηκαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ότι είναι παράνομα στην χώρα, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο και να τον συλλάβουν. Ωστόσο, ο άνδρας αντέδρασε πολύ έντονα και επιθετικά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, εκνευρίστηκε και προσπάθησε να τους χτυπήσει την ώρα που επιχειρούσαν να του περάσουν χειροπέδες. Στην συνέχεια δάγκωσε συνάδελφό τους στο πόδι.

Στην απολογία του Γεωργιανός υποστήριξε ότι δεν είχε πρόβλημα, αλλά αντιδρούσε διότι δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε.

«Με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Ο αστυνομικός μού είπε να βγάλω τα παπούτσια και τα κορδόνια μου, να κατεβάσω το παντελόνι και το εσώρουχό μου. Τους είπα ότι ντρέπομαι και δεν ήθελα να κατεβάσω το εσώρουχο, ήταν 4 άτομα στο δωμάτιο. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν και δε γνώριζα την γλώσσα» ισχυρίστηκε.

Του επιβληθηκε ποινή φυλάκισης 29 μηνών από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 30χρονος βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς ανέφερε ότι στην χώρα μας ζει η σύντροφός του.

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This