Δημοσκόπηση: Πώς κρίνετε την αθώωση του Γιάννου Παπαντωνίου;

Must Read

Παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για τα δυόμιση εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό της συζύγου του στην Ελβετία. Στην απόφαση τους οι δικαστές δέχτηκαν ότι μέρος αυτού του ποσού προέρχεται από δωρεά θείας του υπουργού με καταγωγή από τη Νιγηρία.

Εσείς τι πιστεύετε;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κανείς λάθος με τις αντιδράσεις Υπήρξαν από το χώρο της κομμουνιστικής αριστεράς μην τα ισοπεδώνουμε άλλο Δημητριε αν δεν συμφέρει τους δεξιουληδες

  2. Μεγάλη ντροπή να αθωώνεσαι για τέτοια αδικήματα λόγω αμφιβολιών. Πολύ μεγαλύτερη απ’ το να καταδικάζεσαι. Κατά τα άλλα, είναι η συνήθης δικαστική πρακτική σε τέτοιες περιπτώσεις -οπότε η ντροπή βαρύνει και τους δικαστές, περισσότερο απ’ όσο τους κατηγορουμένους.
    υ/γ. και εν κατακλείδι, οι μόνοι που ντρέπονται είμαστε μεις: για λογαριασμό τους…

    • ..Η κομματική παερακρατική ασυδοσία και σκ@τίλα φταίει..
      Αυτά εδώ τα φρούτα,από το ευρώ και μετά ξεσάλωσαν..
      Μπήκαμε σαν χώρα σ αυτό το ”νέο ρεύμα” της διεθνιστικής πολιτικής διακυβέρνησης που λένε..
      Οπου ο κάθε πολιτικός μαλ@κας επιτήδειος κι άχρηστος,γκαραγκιόζης,μπορεί να κλέβει,να καταπατά,να καταχράζεται,να κοροιδεύει να βρίζει ευθέως πολίτες και θεσμούς και να βγάζει και νόμο από πάνω ότι δεν τρέχει και τίποτα..
      Και όλοι οι μ@λάκες να τους λένε ”μάλιστα κύριε υπουργέ..”..

  3. Αν είχαμε την ανάλογη διαχείρησι με νόμους όπως αυτούς που αφορούν τούς παρακατιανούς πολίτες, πολλοί πολιτικοι θα ήταν στα κάτεργα γιά να ξεπληρώσουν τίς ζημιές που προκάλεσαν στην πολιτεία…

    Kάποια στιγμή να δικαστούν και οι δικαστές και να δώσουν λόγο για τις αποφάσεις που παίρνουν

  4. ..Μετά από 24 χρόνια που έγινε η δίκη,θα έπρεπε να του δώσουν κι αποζημίωση για την πολυετή ταλαιπωρία που υπέστη..

    ..
    Και βέβαια θα λάβει και αποζημίωση..Κάτι θα βρούνε για να πληρώσουν οι φορολογούμενοι καταδικασμένοι της μπανανίας για τα δικαστικά τους έξοδα (φτηνής)παραστάσεως..
    ..

    • Τι να πει κανείς για το παιδί της άλλης οι παλιοί λέγανε βράσε ρηγανη και φάγε γλαροσουπα εδώ στην Ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας λαμόγια αεριτζιδες απατεώνες και κομπιναδοροι έχουν το παράδεισο τους τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε μόνο αυτοί επιβιώνουν οι άλλοι ψωμολισα αμην

    • Το γεγονός ότι την καταδίκασαν οι θλιβεροί υπάλληλοι της αμαρτωλής εξουσίας με γνώμονα τις Ιδέες τις οποίες εκφράζει δείχνει το μίσος, αλλά και την απελπισία του καθεστώτος να βγάλει από τη μέση τον μόνο αντίπαλο που ένιωσε να απειλεί τα προνόμια του.Δε δίστασαν να παραβούν κάθε ηθικό κανόνα και αυτή η ΥΒΡΙΣ αργά ή γρήγορα θα επιφέρει νομοτελειακά την ΝΕΜΕΣΗ

      • Ε όχι και υποστηριχτές στα ναζιδια ΟΧΙ Κατά τ αλλά χρήματα από Νιγηρία για σας που δεν πιστεύατε τα mail και λέγατε είναι μουφα,αλλιώς θα πάτε και σεις λεφτα

        • Τό ζητούμενο δέν εἶναι νά ὑποστηρίξεις τά “ναζίδια” (κανείς δέν σέ ὑποχρεώνει) ἀλλά νά παραδεχθεῖς ὅτι ἄδικα φυλακίσθηκαν (χωρίς αὐτό νά σημαίνει ὅτι εἶσαι φιλοναζιστής).

          • Ο ναζισμος αιματοκυλισε και τον κόσμο και την Ελλάδα στον βππΣαν ιδεολογία ναι θα πρεπενα διώκεται Άλλο πράμα ο ελληνικός εθνικισμος

        • ΣΤΟ ΦΕΚ 237/3-11-1959 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΝΔ 4016 ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ:
          «Αναστέλλεται αυτοδικαίως και χωρίς ν’ απαιτήται απόφασις τις δικαστηρίου, δικαστικού Συμβουλίου ή άλλη τις διαδικασία , πάσα δίωξις Γερμανών υπηκόων φερομένων ως εγκληματιών πολέμου δι’ εγκλήματα προβλεπόμενα υπό της υπ’ αριθ’ 73/1945 ….. καταργούνται δε και τα εκδοθέντα κατ’ αυτών διωκτικά έγγραφα.»
          ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.
          ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΒΓΗΚΑΝ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . ΤΟ ΠΗΓΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ !!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
          ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.?????

          • ..Σωστό..
            Και κάτι που πολλοί ίσως να μην γνωρίζουν..
            Οι Γερμανοί ήταν έτοιμοι στο να δώσουν τις απαιτούμενες αποζημιώσεις..!!..

            Ο μεγάλος εθνάρχης μας όμως,ήταν κατηγορηματικός..
            ..”Δεν θα διεκδικήσει η χώρα μας οποιαδήποτε αποζημίωση από τα εγγλήματα και τις καταστροφές που έγιναν στον 2ο παγκόσμιο..”

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This