Καθεστώς: Ο υιός Μητσοτάκη «προανήγγειλε» την διαγραφή γαλάζιου βουλευτή!

Must Read

Έχει χαθεί κάθε μέτρο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατραπεί σε ένα καθεστώς με φεουδαρχικά χαρακτηριστικά. Εάν θεωρούσαμε το διαβόητο «επιτελικό κράτος» μία απειλή για τους δημοκρατικούς θεσμούς, θα πρέπει πλέον να αναθεωρήσουμε. Ήταν απλώς ο προθάλαμος για αυτό που ακολούθησε.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, και ενώ γινόταν γνωστό ότι ο Μητσοτάκης παρέπεμπε τον βουλευτή Μάριο Σαλμά στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, ο γιος του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αναρτούσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρθρο το οποίο ανακοίνωνε την τελική απόφαση, χωρίς αυτή να έχει ληφθεί! 

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνει την διαγραφή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Τα σχόλια, δικά σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είδαμε τα χάλια του υιού Μπακογιάννη δασκαλεμένου από την Ντόρα, τώρα βλέπουμε και τον ποντικομούρη υιό Μητσοτάκη δασκαλεμένο από τον Κούλη, ποιά κατάρα μας δέρνει στην προδομένη Ελλάδα;;; Τσιφλίκι τους θεωρούν την Ελλάδα οι συμμορίτες Μητσοτάκηδες και εκτρέφουν τους επόμενους δυνάστες εθνοπροδότες ως δεδομένους συνεχιστές τους;;;

  2. Τσιμπούρια και βδέλλες που έχουν κολλήσει στον πάνω στον Ελληνικό λαό άι του ρουφάνε το αίμα επί δεκαετίες και δυστυχώς δεν χορταινουν. Η μοναδική οικογένεια στην Ελλάδα που όλοι τους συντηρούνται από το κράτος.

  3. Σόι πάει το βασίλειο. Ο υιός που μόλις απολύθηκε το 2022 προσλήφθηκε από τον Ισπανό ευρωβουλευτή Γκονσάλες του ΕΛΚ άρχισε να κάνει τα πρώτα του πολιτικά βήματα. Οικογένεια παραγωγής πολιτικών που όλοι τους τρώνε και πίνουν από το Ελληνικό κράτος.στην υγεία των κοροϊδων. Ελλάς το μεγαλείο σου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This