Καλλιμάρμαρο – Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Φιλική ήττα για Παναθηναϊκό σε μαγική ατμόσφαιρα

Δείτε στιγμιότυπα από την «πράσινη» βραδιά

Must Read

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο! Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν το τελευταίο που (θα) μετρούσε στο Καλλιμάρμαρο!

Ο Παναθηναϊκός, για την ιστορία, ηττήθηκε στο φιλικό με 64-75 από την Παρτίζαν του «δικού του» ανθρώπου (βλ. Ομπράντοβιτς), αλλά αυτό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο ως εικόνα είναι η πανηγυρική ατμόσφαιρα στο εμβληματικό Στάδιο. Πάνω από 35.000 φίλοι του «τριφυλλιού» έδωσαν τον παλμό, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που καθήλωσε όλη την μπασκετική κοινότητα και προσέλκυσε βλέμματα και υψηλές παρουσίες.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την αναμέτρηση στάθηκε στη σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως εδώ είναι το σπίτι του, ενώ ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το event.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το event που οργάνωσαν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι μοναδικό. Ήταν τρομερό να βλέπεις τόσο κόσμο εδώ. Ξέρετε τα συναισθήματά μου για τον Παύλο. Πέρασα ίσως τα καλύτερα 13 χρόνια της ζωής μου εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου».

Θοδωρής Λινάρδος










Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This