Laver Cup: Ήττα για Τσιτσιπά στο Βερολίνο

Δεν τα κατάφεραν με τον Ρουντ

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουντ, δεν τα κατάφεραν με τους Μπεν Σέλτον και Αλεχάνδρο Ταβίλο, με αποτελέσμα να ηττηθούν με 2-0 σετ, 6-1, 6-2 μέσα σε 69 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι της 2ης ημέρας στο Laver Cup στο Βερολίνο.

Με τη νίκη αυτή η Team World προηγείται πλέον με 8-4 και απέχει δύο νίκες από την κατάκτηση του τίτλου στην 3η και τελευταία ημέρα του τουρνουά, όπου η κάθε νίκη δίνει 3 βαθμούς.

Τσιτσιπάς και Ρουντ τελείωσαν το παιχνίδι με μόλις 28% στο δεύτερο service, πήραν μόλις 13 πόντους από τα εξαιρετικά service των αντιπάλων τους, υπέπεσαν στα διπλάσια λάθη από τους Σέλτον και Ταβίλο (22-11), ενώ γενικά δεν λειτούργησε τίποτα καλά στο πλάνο τους.

Με τα προβλήματα στο service των Ευρωπαίων να συνεχίζονται και στο 2ο set, Σέλτον και Ταβίλο έφτασαν σε νέο break και σε συνδυασμό με hold πήραν προβάδισμα με 2-0.

Κάπου εκεί άρχισαν να φαίνονται στο court και οι μπλε, όπου κατάφεραν να αποφύγουν το 3-0, μειώνοντας σε 2-1 και 3-2, ενώ αμέσως μετά πίεσαν για να πάρουν το break πίσω. Σέλτον και Ταβίλο έσβησαν και τα δύο break-points των Τσιτσιπά και Ρουντ κάνοντας το 4-2, για να κατακτήσουν και τα επόμενα δύο games και δύο πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα τους.

Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This