Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε μαθητές και εξωσχολικούς σε σχολικό συγκρότημα στο Παγκράτι – Βγήκαν και μαχαίρια!

Ισχυρό σοκ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας

Must Read

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο μαθητές σχολικού συγκροτήματος στο Παγκράτι μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών που ξέσπασε σήμερα Κυριακή στο προαύλιο του σχολείου τους και συνεχίστηκε έξω από αυτό, καθώς έπεσε… ανελέητο ξύλο!

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, όλα άρχισαν λίγες ημέρες πριν, όταν τρεις ανήλικοι διαπληκτίστηκαν εντός του σχολείου και έσπρωξαν έναν 16χρονο μαθητή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά σε αγκώνα και πλάτη. Την επόμενη ημέρα, οι νταήδες περίμεναν τον ανήλικο και την παρέα του στο σχόλασμα.

Μαθητής, αυτόπτης μάρτυρας του βίαιου περιστατικού, δήλωσε στο κανάλι: «Κάποια παιδιά πήραν ξύλα και άρχισαν να βαράνε όποιους βρούνε. Νόμιζαν ότι ήταν όλοι εναντίον τους. Κάποια παιδιά έτρεξαν, πήγαν σπίτι τους, κάποια άλλα έκατσαν και κοιτούσαν. Βγήκαν καθηγητές και προσπαθούσαν να τους σταματήσουν, αλλά δεν μπορούσαν, ήταν πολύ έντονη μάχη».

Μάλιστα, πατέρας μαθήτριας περιγράφει πως βγήκαν ακόμα και μαχαίρια! «Ενώ σχόλασαν τα παιδιά, η κόρη μου με τις φίλες της βγήκαν από το σχολείο και την κυνήγησε αρχικά μια ομάδα τριών ατόμων. Δύο παιδιά κρατούσαν μαχαίρι, τις κυνήγησαν και έφυγαν φοβισμένες, ήρθαν στο σπίτι. Τελικά, επιτέθηκαν σε κάποιον νεαρό, τον τραυμάτισαν και ήρθε και τον πήρε ασθενοφόρο. Είναι δυνατόν να στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο και να μην ξέρεις πώς θα γυρίσουν;».

Τους δύο μαθητές παρέλαβε ασθενοφόρο και τούς μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύματα σε αυχένα και πρόσωπο. Για το συμβάν, οι γονείς των μαθητών του σχολείου ενημερώθηκαν με e-mail, ενώ ένας 17χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία, που αναζητεί και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με τους περίοικους, τα περιστατικά βίας και έντασης μεταξύ των μαθητών είναι συχνά. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προκληθεί ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This