Super League: Και Ατρόμητος και τετράστερος – Νίκη με 4-2 επί της Λαμίας

Άνετα οι Περιστεριώτες

Must Read

Παράσταση για έναν ρόλο! Ο Ατρόμητος έστησε το δικό του πάρτι στο Περιστέρι, επικρατώντας με 4-2 της Λαμίας εκμεταλλευόμενος τα λάθη των Φθιωτών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, με τον Καρλίτος να σκοράρει στο 5ο λεπτό. Ο πρώην παίκτης της Λαμίας, δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. Η Λαμία ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 40ο λεπτό με τον Ραντόνια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι. Το γκολ ήρθε νωρίς στο Β μέρος, στο 50ο λεπτό,  με τον Ουάρντα να γυρίζει την μπάλα στον Μπακού, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 2-1.

Ο Ατρόμητος ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τον Φαν Βέερτ (70′) να εκτελεί στη κλειστή γωνία τον Κόστιτς, για το 3-1. Στο 77′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 4ο τέρμα με τον Αθανασίου. Το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να μειώσει με αυτογκόλ του Χουτεσιώτη (από προσπάθεια του Ερνάντες) για το 4-2, λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου (88′).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81′ Βρακάς), Ουέντραογκο, Τσιγγάρας (81′ Τσακμάκης), Μπακού (81′ Γκονζάλεθ), Γιουμπιτάνα (66′ Μίχορλ), Ουάρντα, Καρλίτος (39′ λ. τρ. Καρλίτος).

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σάντμπεργκ (46′ Μπίκοφ), Κορνέζος (74′ Σιμόνι), Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο (79′ Σαραμαντάς), Μέκιτς (56′ Ενρίκες), Βλαχομήτρος (56′ Γκουίντο).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This