Αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές του Τραμπ – «Δεν κατεβαίνω πάλι υποψήφιος αν χάσω»

Δεν θα ξανα ασχοληθεί με την πολιτική, αν χάσει, ο Αμερικανός μεγιστάνας

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος αν χάσει από την Καμάλα Χάρις φέτος.

«Όχι, δεν θα το κάνω», δήλωσε ο Τραμπ στην παρουσιάστρια του “Full Measure”, Sharyl Attkisson, η οποία τον ρώτησε αν θα διεκδικήσει ξανά τον Λευκό Οίκο σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος. «Αυτό θα είναι όλο. Δεν το βλέπω καθόλου να κατεβαίνω πάλι υποψήφιος. Ελπίζω ότι θα έχουμε επιτυχία», δήλωσε ο Τραμπ.

Στα 78 του χρόνια, ο Τραμπ είναι ο γηραιότερος υποψήφιος μεγάλου κόμματος που διεκδικεί τον Λευκό Οίκο, αφού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι 81 ετών, τερμάτισε την προεδρική του υποψηφιότητα. Εάν έθετε υποψηφιότητα, ο Τραμπ θα ήταν 82 ετών την ημέρα των εκλογών του 2028. Ο Τραμπ ήταν ο γηραιότερος άνθρωπος που εξελέγη Πρόεδρος το 2016, ένα ρεκόρ που καταρρίφθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν ο Μπάιντεν, τότε 77 ετών, τον νίκησε.

Άγνωστη θα είναι η μοίρα του ρεπουμπλικανικού κόμματος σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ αποχωρήσει από την πολιτική, καθώς πρόκειται να αφήσει μεγάλο πολιτικό κενό και κανένας άλλος ρεπουμπλικάνος πολιτικός δεν φαίνεται να είναι σε θέση να το καλύψει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This