Εξάχρονος που είχε εξαφανιστεί το 1951 βρέθηκε μετά από 7 δεκαετίες

Βρήκε τον θείο της μετά από 70 χρόνια

Must Read

Στην Καλιφόρνια του 1951 ένα παιδί 6 χρονών είχε εξαφανιστεί. Συνέβη όταν ο Albino δελεάστηκε από μια γυναίκα σε ένα πάρκο το Δυτικό Όκλαντ, οπού διασκέδαζε με τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Η γυναίκα με πρόφαση πως θα του αγόραζε μια καραμέλα τον προσέγγισε και τον απήγαγε πηγαίνοντάς τον στην ανατολική ακτή. Από εκεί ο Albino κατέληξε στα χέρια μιας οικογένειας που τον μεγάλωσε σαν να ήταν δικός τους.

Σύμφωνα με το Guardian, το Bay Area News Group τόνισε τη Παρασκευή πως η ανιψιά του Luis Armando Albino στο Όκλαντ, εντόπισε το θείο της ο οποίος ζει στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, με την συνδρομή της αστυνομίας, του FBI και του τμήματος δικαιοσύνης.

Για περισσότερα από 70χρονια παρέμενε αγνοούμενος, ωστόσο η οικογένειά του δεν τον ξέχασε ποτέ και η φωτογραφία του υπήρχε σε κάθε σπίτι μελών της οικογένειας, σύμφωνα με την ανιψιά του.

Στις αρχές του 2024 η ανιψιά του και οι κόρες της ξεκίνησαν να ψάχνουν ξανά. Έτσι σε μια επίσκεψη τους στη δημόσια βιβλιοθήκη του Όκλαντ κοιτάζοντας μικροφίλμ άρθρων, έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία του αγνοούμενου θείου της μαζί με τον μεγάλο του αδερφό. Τότε κατάλαβε πως ήταν στο σωστό δρόμο και την ίδια μέρα πήγε στην αστυνομία του Οκλαντ.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This