Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού για το άγριο ξύλο στο πανηγύρι: «Πρέπει να ήταν 50 άτομα – Φύγαν καρέκλες, τραπέζια»

Must Read

Σε ρίνγκ μετατράπηκε η κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού, εκεί όπου στήθηκε το μεγάλο πανηγύρι το βράδυ του Σαββάτου. Η άγρια συμπλοκή ανάμεσα στους παρευρισκομένους είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αντιδήμαρχοι κι ένας 16χρονος, ενώ μια 40χρονη γυναίκα λιποθύμησε.

Την ώρα που στην πίστα ήταν ο τραγουδιστής Γιάννης Καψάλης, κάτω, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο παρέες άρχισαν να διαπληκτίζονται. Καρέκλες άρχισαν να πετιούνται στον αέρα, με τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος να σωθεί.

«Έχω ένα ελαφρύ κάταγμα στο αριστερό χέρι, έχω μώλωπες στο σώμα μου. Εγώ δεν ήρθα στα χέρια, απλά έκατσα μπροστά από τα γυναικόπαιδα και έτρωγα όλες τις καρέκλες, τα τραπέζια που πετάγανε. Ήταν γιορτή για τον Κορυδαλλό, είχε 5.000 κόσμο», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λάμπης Τσιρακίδης και συνέχισε:

« Γλένταγε όλος ο κόσμος. Δεν ξέρω πόσα άτομα πρέπει να μαλώνανε. Πρέπει να ήταν 50 άτομα, φύγανε καρέκλες, μπουκάλια, τραπέζια».

Νωρίτερα χθες, είχε δηλώσει πως όταν ξεκίνησε ο καυγάς ανάμεσα σε ομάδα ανδρών, οι άνθρωποι του δήμου έσπευσαν να τους χωρίσουν. «Όπως ήταν φυσικόπήγαμε να δούμε τι γίνεται και να τους χωρίσουμε. Με το που με είδαν να πλησιάζω και ξαφνικά ερχόντουσαν όλοι αυτοί προς τα πάνω σε μένα και τον άλλο αντιδημαρχο . Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να ρίχνουν πάνω μου τραπέζια και καρέκλες», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Δεν έβλεπα πόσα άτομα ήταν αυτοί που με χτυπούσαν γιατί είχα βάλει το χέρι μου μπροστά και μόνο έτρωγα ξυλο. Ο άλλος αντιδημαρχος είναι καλύτερα, έφαγε μόνο ένα τραπέζι στο κεφάλι και άνοιξε το σημείο όλο πίσω από το αυτί του και γέμισε αίματα, αλλά είναι καλύτερα τώρα».

Δείτε επίσης: Επεισόδια σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό – Τραυματίστηκαν δύο αντιδήμαρχοι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κατάντια, παρακμή, εξευτελισμός. Αλλά και σοβαρή αστοχία του ελληνικού κράτους. Σε άλλες χώρες, σε μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων, η αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά ενώ υπάρχουν πρώτες βοήθειες επί τόπου για πιθανά προβλήματα υγείας των παρευρισκομένων (μια αδιαθεσία κλπ.).

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This