Στη συναυλία της… πεθεράς!

Μαζί στον Λυκαβηττό Φιντιρίκος και Νικολαΐδη για τα 30 χρόνια της Βανδή

Must Read

«Βασίλη, σε ευχαριστώ όπου κι αν είσαι» είπε για τον Βασίλη Καρρά η ∆έσποινα Βανδή και το θέατρο σείστηκε ολόκληρο! Με μία λαμπερή συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού γιόρτασε η ∆έσποινα Βανδή τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία.

Τη στιγμή που από κάτω την αποθέωνε η κόρη της αγκαλιά με τον ∆ημήτρη Φιντιρίκο. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον νέο σύντροφό της. Οι δυο τους στέκονταν ακριβώς μπροστά στη σκηνή και ήταν διαχυτικοί, ενώ η Μελίνα τραβούσε βίντεο τη μητέρα της. Η Βανδή μάλιστα είπε στην κόρη της: «Το 2003 δεν μπορούσα να κουνηθώ πάνω στη σκηνή του Λυκαβηττού. Ησουν μέσα μου και ήσουν και βαριά».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, 21 χρόνια μετά την ιστορική της συναυλία στο ίδιο σημείο, επέστρεψε στον Λυκαβηττό και καταχειροκροτήθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί.

«Είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η μέρα, ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία, τότε που σας αποχαιρετούσα και έφευγα για τη Μαδρίτη με τον Ντέμη, που είχε πάρει μεταγραφή σε ισπανική ομάδα» είπε συγκινημένη η ∆έσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν. Τι γίναμε; Τι ζήσαμε; Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας; Αυτό έχει σημασία, παιδιά, γιατί ο χρόνος περνάει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί απόψε εδώ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου, ο Φοίβος. Φοίβο, σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάναμε μαζί».

Η Βανδή όμως αναφέρθηκε και στον τεράστιο Βασίλη Καρρά: «Ημουν 25 χρόνων τότε που με φώναξε ο Βασίλης Καρράς στο καμαρίνι του και μου είπε: “Πιτσιρίκα, σου έγραψα ένα τραγούδι”. ∆εν το κατάλαβα τότε, αλλά αυτό και το “Αδιέξοδο” είναι δύο τραγούδια που με συγκινούν, γιατί θυμάμαι την αφέλεια που είχα τότε, τον παρορμητισμό, μια αθωότητα σχεδόν παιδική για όλα τα πράγματα. Τι χρόνια ήταν αυτά… Βασίλη, αν μ’ ακούς σε ευχαριστώ, όπου κι αν είσαι». Στη συνέχεια, δε, τραγούδησε το «Γέλα μου». Λίγο πριν από το τέλος της βραδιάς οι συνεργάτες της, ο Φοίβος, αλλά και η κόρη της Μελίνα ανέβηκαν στη σκηνή με μια τούρτα, εκφράζοντάς της την αγάπη τους.

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μια πίπ@ είναι που νομίζει ότι είναι κάτι το νούμερο. Δέσποινα Μαλέα, αρκετοί από εμάς σε έχουμε για τα @ρχίδια μας.

  2. Πουτ@να Βανδή. Γ@μώ και εσένα και το ΠΑΣΟΚ που υποστήριζες και τον άπλυτο, τον βρομιάρη τον Μπισμπίκη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This