Βίντεο ντοκουμέντο – Σοβαρά επεισόδια με τραυματισμό οπαδού στον αγώνα ποδοσφαίρου Κορωπί-Αχαρναϊκός

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής

Must Read

Επεισόδια μεγάλης έντασης σημειώθηκαν χθες μετά την λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Κορωπί-Αχαρναϊκός, για την Α’ ΕΠΣΑΝΑ κατηγορία (τοπικά Αθήνας).

Οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν έξω από το γήπεδο του Κορωπίου και στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, οι οπαδοί είχαν διαλυθεί και δεν βρέθηκε κανείς, ωστόσο αργότερα δηλώθηκε ο τραυματισμός ενός 20χρονου από μαχαίρωμα στον γλουτό και το χέρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου για τις πρώτες βοήθειες.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι οπαδοί στην είσοδο του γηπέδου, ακριβώς μετά την λήξη του αγώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βγήκαν έξω θερμόαιμοι οπαδοί και επιτέθηκαν στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

«Επί μιάμιση ώρα, μας λένε οι γείτονες, υπήρχε πετροπόλεμος, ροπαλιές, είχαν βγει καδρόνια και στυλιάρια μεταξύ των οπαδών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μαχαίρι, ένας 20χρονος. Ο νεαρός έπεσε στο έδαφος και από πάνω του υπήρχαν πολλοί άλλοι που τον χτυπούσαν συνεχώς και με τις προσπάθειες των γειτόνων κατάφερε και γλίτωσε. Τον φυγάδευσαν και τελικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Οι γείτονες κατήγγειλαν πως τα οχήματά τους υπέστησαν ζημιές από τις πέτρες και δεν υπήρχε η απαιτούμενη αστυνομική δύναμη, για να αποτρέψει αυτά τα επεισόδια. Σταματούσαν τα επεισόδια και μετά ξανά ξεκινούσαν. Σαν κύμα, μέχρι να διαλυθεί ο κόσμος», ανέφερε ο δημοσιογράφος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This