«Αυτόματη εστίαση» στη σκηνή του Αργώ

Πετράκης και Ντόβας σε ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ

Must Read

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ «Αυτόματη εστίαση», του βραβευμένου συγγραφέα και σεναριογράφου Γιώργου Αγγελίδη, έρχεται στο θέατρο Αργώ, σε σκηνοθεσία Νατάσας Παπαδάκη, από την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου (και κάθε Πέμπτη), με τους Οδυσσέα Πετράκη και Χρήστο Ντόβα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

O Οδυσσέας Πετράκης

 

Ο Πέτρος δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον βιασμό του από τον Μάριο, έναν φωτογράφο, όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Χρόνια αργότερα τον συναντά ξανά σε ένα κλαμπ. Ο Μάριος δεν τον αναγνωρίζει, όμως ο Πέτρος δεν τον ξέχασε ποτέ. Πληγές που δεν επουλώθηκαν ποτέ πλήρως ξανανοίγουν, θέτοντας σε κίνηση ένα διεστραμμένο σχέδιο εκδίκησης. Μια άρρωστη σχέση αναπτύσσεται μεταξύ των δύο αντρών, ώσπου μια αποκάλυψη ανατρέπει τα πάντα. Θύτης και θύμα, παιδικά και ενήλικα τραύματα, εκδίκηση και συμπόνια μπλέκουν σφιχτά σε μια ιστορία που αλλάζει… ανάλογα με το πού θα εστιάσεις.

O Χρήστος Ντόβας

 

Η πρωτότυπη μουσική της παράστασης είναι της Στέλλας Σαμαρά, οι φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Λέπουρη, ενώ χρέη development manager εκτελεί η Μαργαρίτα Μονέδα.

Διαβάστε ακόμα: Από το το Coven Garden του Λονδίνου στο Σαντιρβάν τζαμί – «Μύθοι και ιστορίες στο έργο του Γκίκα»

Πηγή: εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This