Και το ένα και το άλλo…

Must Read

Πες ότι όταν ήσουν πιτσιρικάς δεν γουστάριζες, βρε αδελφέ, να κυνηγάς με τη σφεντόνα τα σπουργίτια. Πες ότι σιχαινόσουν να παίζεις τόπι με την τσακαλαρία στην αλάνα. Πες ότι ήσουν μια σπασίκλα Α’ Εθνικής και τα ρούφαγες τα γράμματα όπως το σφουγγάρι το σαπουνόνερο. Και έμαθες πολλά γράμματα.

Εβγαλες το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο, πήγες και στο Cambridge, που είχες κάποιες άκρες (και ο νοών νοείτω), και βγήκες στην κοινωνία ένας επιστήμονας μέγκλα. Να πιάνεις το βιβλίο στα χέρια σου και να παθαίνει Covid. Eρχονται τώρα η «δημοκρατία» και η «Εστία» και διαμαρτύρονται, διότι ένα κανάλι δεν διαβάζει τα πρωτοσέλιδά τους.

Συνέρχονται λοιπόν οι αρμόδιοι, το συζητάνε και αποφασίζουν: «Καλώς δεν τα διαβάζουν, διότι πρόκειται για παρουσίαση πρωτοσέλιδων και όχι ειδήσεων». Τώρα, εσύ που έμαθες δέκα καντάρια γράμματα και είσαι έτοιμος για το Τσάμπιονς Λιγκ, κατάλαβες τίποτα; Η «δημοκρατία» ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για πρωτοσέλιδα; Περίεργο. Ξύνεις το κεφάλι σου, αλλά, ως γνωστόν, με το ξύσιμο ποτέ δεν κατέβηκαν ιδέες και σκέφτεσαι: «Ρε, μπας είναι το ένα; Μπας είναι το άλλο;». Αλλά δεν πρέπει να ζορίζεσαι, καθόσον και το ένα είναι και το άλλο είναι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This