Χαλαρή στη Νέα Υόρκη η φαμίλια Μητσοτάκη

Must Read

Με χαμόγελα πόζαρε στον φακό η οικογένεια Μητσοτάκη που βρίσκεται σύσσωμη στη Νέα Υόρκη.

Ο πρωθυπουργός, απτόητος από την σφοδρή κριτική των βουλευτών του για τα κόκκινα δάνεια και τα funds, διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες τον Μάριο Σαλμά που τόλμησε να σταθεί στο πλευρό των δανειοληπτών, περνάει χαλαρές στιγμές, πριν τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Threads ο γιος του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα έκανε και… προαναγγελία στο Instagram(!) για τη διαγραφή Σαλμά, προτού συνεδριάσει καν η Επιτροπή, έγραψε: «Η 6η επανένωση της οικογένειας με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι σε εξέλιξη».

Δείτε επίσης:

Καθεστώς: Ο υιός Μητσοτάκη «προανήγγειλε» την διαγραφή γαλάζιου βουλευτή!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Φυσικά και ποζάρουν με χαμόγελα αφού είναι καθιερωμένα παράσιτα που έχουν συνηθίσει να απομυζούν ανελέητα τον Ελληνικό λαό όλες οι γενιές των αλητομητσοτάκηδων ξεπουλώντας ταυτόχρονα την εθνική κυριαρχία.

  2. Φάγανε, φάγανε, φάγανε και συνεχίζουν να τρώνε,να τρώνε να τρώνε, επιτέλους δεν θα χορτάσουν? Τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός τάισε παππούδες παιδιά εγγόνια και συνεχίζει να τους ταιζει,έλεος πια. Βδέλλες που έχουν κολλήσει στο σώμα του λαού και ρουφάνε το αίμα.

  3. Με την διασπάθιση του δημόσιου χρήματος ποζάρουν προκλητικά τα πουλημένα στην ΝΤΠ άψυχα δίποδα, εις υγείαν των κορόίδων νεοελλήνων που στενάζουν να βγάλουν τον μήνα με τα απαραίτητα, που αυτοκτονούν συνεχώς από τις ανυπέρβλητες δυσκολίες και την απογοήτευση, που εξελίσσονται σε επιθετικά τέρατα από την πνευματική παρακμή και τις ψυχικές νόσους. Ίσως αξίζει στην πλήρη οικογενειακή ληστοσυμμορία Μητσοτάκη παρόμοιο τέλος με τους Τσαουσέσκου της Ρουμανίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This