Σαλμάς: Η χημεία μου με τον πρωθυπουργό «έσπασε» σε μία στιγμή

«Διαγράφηκα για τις; απόψεις μου»

Must Read

Στον ANT1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Μάριος Σαλμάς μετά την διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αλλά και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σαλμάς ανέφερε πως «Στην περίπτωσή μου διαγράφηκα για τις απόψεις μου», υποστήριξε ο Μάριος Σαλμάς, τονίζοντας πως, «το άρθρο 60 αναφέρει πως: ο βουλευτής έχει απεριόριστη ελευθερία λόγου και κρίσης».

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, «βλέπει» ως λόγο για τη διαγραφή του διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής μετά τις ευρωεκλογές.

Του είπα: είναι ωραίο να λες ότι πάμε μπροστά, αλλά όταν πας μπροστά, πρέπει να ξέρεις με ποιον πολιτικό μπούσουλα πας. Πχ όταν αποφασίζεις σε ποιους θα δώσεις τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, τις έδωσες στους λίγους, όχι στους πολλούς».

«25 χρόνια δεν έδωσα μία αφορμή, δεν έφερα στην παράταξή μου αντίρρηση σε ένα νομοσχέδιο. Ούτε τώρα έδωσα αφορμή για να συμβεί αυτό. Απλά μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ για να μεριμνήσουμε γιατί ο κόσμος μας γύρισε την πλάτη στις ευρωεκλογές – είπα την προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μία αναστρέψιμη- μπροστά στον Πρωθυπουργό», είπε σχετικά και σχολίασε: «Όλοι υπηρετούμε την παράταξη. Όποιος έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης, κάνει λάθος. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι σου ανήκει ο κόσμος που εμπιστεύεσαι. Εμείς υπηρετούμε τον κόσμο».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας υπογράμμισε πως «η αφορμή ήταν ότι είπα σε πρωινή συνέντευξη πριν: διαχρονικά 80 νοσοκομεία δίνουν τα κυλικεία τους, κάθε διοικητής περιγράφει τους όρους. Αυτό δεν πρέπει να τελειώσει σε μια Ελλάδα που ταλαιπωρήθηκε; Είναι δύσκολο να καθίσει ένας υπουργός και να βάλει τους όρους;

Δόθηκαν 8 δισ. συμβάσεων, το 72% ήταν απευθείας αναθέσεις. Δεν μπορούμε για τις ανοιχτές διαδικασίες να δίνουμε φωτογραφικούς διαγωνισμούς και στους υπόλοιπους να δίνονται απευθείας αναθέσεις».

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ’25 χρόνια δεν έδωσα μία αφορμή, δεν έφερα στην παράταξή μου αντίρρηση σε ένα νομοσχέδιο.’

    Τα πέρασα όλα δηλαδή. Μνημόνια, εξυπηρετήσεις, συνεργασίες με ΠΑΣΟΚους, πέρασα κι έξω από την Νοβάρτις, ψήφισα επιτελικό κράτος, διάλυση του ΕΣΥ, υποχρεωτικότητα εμβολίων και φασιστική απαγόρευση κυκλοφορίας.

    Είμαι ένας φασιστάκος δηλαδή, ένα τομάρι που κάθε τόσο έπαιζε το χαρτί του έντιμου πατριώτη για να με ψηφίζουν τα μοσχάρια και έτσι να μπορώ να στηρίζω την ατζέντα του κόμματος μου:

    Την παράδοση εθνικής κυριαρχίας και την λεηλασία του ελληνικού λαού.

    Γι’αυτό δεν είπα κουβέντα όταν ο υπουργός μου έπρεπε να οδηγηθεί στα δικαστήρια ως δολοφόνος κι ο ΠΘ έπρεπε να διωχθεί σαν ηθικός αυτουργός και συνωμότης συγκαλύψεων.

    Κουβέντα δεν είπα κι όταν παράνομα παρακολουθούσαμε το πανελλήνιο.

    Ούτε όταν ο άλλος υπουργός μου βάραγε κάμψεις στον Ερντογάν και το κόμμα μου άδειαζε την επικράτεια από όπλα καυ’εντολες του Ερντογάν.

    Τώρα όμως που τα ποσοστά πέφτουν τόσο, σαν βρωμοπόντικας που είμαι, κοιτάω να την κοπανήσω από το καράβι.

    Μπράβο Σαλμά, μπράβο στον πατριωτικό χώρο και την λαϊκή δεξιά που βγάζει τέτοια παλικάρια και παρηγοριέται κιόλας ότι υπάρχει ελπίδα….

  2. olympia.gr:
    “ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ.. 23/09/2024 – 11:09πμ στο 11:09 πμ

    Φιλε ΜΑΡΙΕ μην εισαι “φαταουλας” !..
    1). Εγινες “ταχτικος” καθηγητης Ιατρικης του ΕΚΠΑ, αν και ΔΕΝ διδαξες ποτε και, φυσικα, ΔΕΝ εδωσες διαδακτορικο!.. Στη ιδια περιπτωση βρισκεται και ο διασημος οικονομολογος Σταικουρας. Αν ΔΕΝ ανηκες στην ΝΔ,φυσικα, δεν θα ειχες τετοια προωθητικη εξελιξη!.. Παραλληλα εχεις και το ιατρειον σου και εισπραττεις ακομη. Αλλη κλασικη περιπτωση ο Ν.Κακλαμανης. Ποτε διδαξε και εκανε ερευνα?
    2). Ορθως διαμαρτυρεσαι για τους εικονικους διαγωνισμους. ΑΛΛΑ , μετα Χριστον!..
    Αρα, αποφασισες μια ηρωικη εξοδο, γιατι ο γιος του Κουλη σε περιμενει στην γωνια.”

    ΕνδοΝεοΔημοκρατικά μαχαιρώματα …., αν και δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκεται σε όλο αυτό “ο γιός του Κούλη” που μάλιστα “τον περιμένει στη γωνία” (και όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε προαναγγείλει τη διαγραφή του γιατρού, απο το λογαριασμό του στα sosial)!
    WOW!!!!

  3. Ε, αφού ειχες χημεία με το αρχιτομάρι, καταλαβαινουμε απόλυτα τι εισαι και εσυ.. Για τα 500 μυρια που χρωσταει το κομμα σου ξερεις τιποτα? Για τα μνημονια παραδοσης της χωρας που ψηφισε ςκαι στηριξες με χερια και ποδια? Αυτα δεν ηταν αντισυνταγματικα, ή διαγραφη σου απο τη συμμορια ειναι ομως…Τομάρια όλα.

  4. “δεν έφερα στην παράταξή μου αντίρρηση σε ένα νομοσχέδιο”!
    Δηλ. ούτε για κόκκινα δάνεια, ούτε για απευθείας αναθέσεις, ούτε για ομόφυλα ζευγάρια, ούτε …, ούτε …, ούτε …!
    Γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άραγε να διαμαρτύρεται τώρα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This