Καταγγελία-«βόμβα» από τον εμπειρογνώμονα για τα Τέμπη – Προσπάθησαν να παγιδεύουν το κινητό του

Must Read

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο εμπειρογνώμονας που όρισαν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, Βασίλης Κοκοτσάκης, σύμφωνα με τον οποίο, κάποιοι προσπάθησαν να παγιδεύουν το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως αναφέρει το documentonews, ο κ. Κοκοτσάκης, είχε παρατηρήσει ξανά απόπειρα παγίδευσης του τηλεφώνου του και έκανε αναφορά στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

Τη δεύτερη φορά, ο ίδιος ενημέρωσε τον δικηγόρο των  συγγενών Γιώργο Ηλιόπουλο.

«…Όπως σε έχω και παλαιότερα ενημερώσει, πολλές φορές μετά από αναπάντητη τηλεφωνική σου κλήση προς εμένα, ακολουθεί κλήση η οποία έχει ως βάση τον πλήρη τηλεφωνικό σου αριθμό με τον αριθμό 10 στο τέλος» αναφέρει στο μήνυμά του και προσθέτει:

«Εάν απαντηθεί η κλήση αυτή δεν θα υπάρξει ανταπόκριση καθότι η εταιρεία ενημερώνει ότι δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός ή η κλήση σας προωθείται. Αυτή η ενέργεια όμως είναι ικανή για την ενεργοποίηση κακόβουλου λογισμικού, διότι ασφαλώς δεν υπάρχουν συνδέσεις με 12 αριθμούς που μπορούν να κάνουν κλήσεις, τουλάχιστον νόμιμα» σημειώνει ο Β. Κοκοτσάκης στην καταγγελία του και επισύναψε στιγμιότυπα με το αρχείο των κλήσεών του.

«Πιστεύω ότι τόσο το τηλέφωνο σου όσο και το δικό μου έχουν μολυνθεί και προς τούτο παρακαλώ όπως κάνετε τις νομικές ενέργειες που απαιτούνται, αφού τόσο η δική σου θέση όσο και η δική μου στην υπόθεση των Τεμπών είναι πολύ ευαίσθητη και η διακίνηση πληροφοριών μεταξύ μας τακτική και ιδιαίτερης σημασίας για τα θέματα που χειριζόμαστε», αναφέρει ο ίδιος στην καταγγελία του, η οποία μάλιστα κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, στον απόηχο του σκανδάλου των υποκλοπών αλλά και του πλήθους καταγγελιών για συσκότιση του εγκλήματος στα Τέμπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This