Συναγερμός στην Αχαΐα: Συνελήφθη 65χρονος γυμνασιάρχης για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος μαθήτριας

Ο εκπαιδευτικός αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για παρεξήγηση

Must Read

Αντιμέτωποι με μία σοβαρή καταγγελία βρίσκονται οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, που αφορά σε γυμνασιάρχη, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη μαθήτρια! Η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται μετά την υποβολή μήνυσης από την πλευρά των γονέων του παιδιού. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η 14χρονη, ο 65χρονος διευθυντής του Γυμνασίου στο οποίο φοιτά, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, προχώρησε σε ύποπτες κινήσεις, μέσα στην σχολική αίθουσα.

Ειδικότερα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- όταν κατά την παράδοση του μαθήματος ο γυμνασιάρχης άρχισε να την προσεγγίζει και να της χαιδεύει τα μαλλιά και το λαιμό! Η ανήλικη μαθήτρια, κατά την επιστροφή στο σπίτι της, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους έσπευσαν να καταγγείλουν το συμβάν στις Αρχές.

Ως εκ τούτου, ο 65χρονος Πατρινός εκπαιδευτικός, που φέρεται να μετακινήθηκε φέτος στην περιοχή, αναζητήθηκε στο πλαίιο του αυτοφώρου, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως πρόκειται για παρεξήγηση και πως το άγγιγμά του παρερμηνεύθηκε από τη μαθήτρια. Αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This