Ανδρουλάκης: Η μεγάλη Κεντροαριστερά θα γίνει αγκαλιάζοντας τις ελπίδες και τις αγωνίες του προοδευτικού κόσμου

Must Read

Στη Λαμπρινή βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μίλησε σε φίλους, επεσήμανε πως «Με τις αρχές, τις αξίες και το πρόγραμμα μας θα πείσουμε τους πολίτες ότι ήρθε η ώρα μιας ισχυρής πολιτικής Αλλαγής».

Παράλληλα θέλησε να κάνει ένα απολογισμό των τελευταίων ετών λέγοντας «Επιτυχία μας δεν είναι μόνο ότι έγινε πράσινη η μισή Κρήτη, ότι μετά από 12 χρόνια είμαστε 1ο κόμμα στους κεντρώους ψηφοφόρους και 2ο κόμμα σε όλη την περιφέρεια εκτός Λεκανοπεδίου, αλλά ότι σήμερα έχουμε ισόρροπα ποσοστά σε όλες τις γενιές. Τετραπλασιάσαμε τα ποσοστά μας στις ηλικίες 18-24 ετών».

Κατέληξε πως «Η μεγάλη κεντροαριστερά θα γίνει όπως τη δεκαετία του 1970 αγκαλιάζοντας τις αγωνίες και τις ελπίδες του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Το κόμμα είναι ανοιχτό για όλους τους ψηφοφόρους από την κεντροαριστερά και από το κέντρο, που θέλουν να συνεισφέρουν».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This