Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης μπούκαρε στο «Αλεξάνδρα» και άρπαξε το νεογέννητο μωρό του

Οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν αποφασίσει να μην παραδοθεί το βρέφος στην οικογένεια λόγω των συνθηκών διαβίωσής της

Must Read

Ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που έγιναν γνωστοί στο πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι έμεναν σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία,  εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μαζί με τη σύζυγό του Σεβαστή και άρπαξε το νεογέννητο παιδί τους.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης o «παλαιοχριστιανός» εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και πήρε το νεογέννητο παιδί και την μητέρα του παιδιού Σεβαστή και έφυγαν με ταξί.

Με παρέμβαση Κοινωνικού Λειτουργού απαγορεύτηκε στην οικογένεια να πάρει το νεογέννητο, καθώς το περιβάλλον διαβίωσης τους δεν κρίθηκε κατάλληλο.




Αρχικά η Σεβαστή αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, αλλά κατά τη διάρκεια του τοκετού προκλήθηκε αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν η γυναίκα, αλλά και το νεογέννητο παιδί.

Ήδη στην ΕΛ.ΑΣ έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό του παιδιού και του 45χρονου ενώ έχει δοθεί σήμα στην Αττική και την Κορινθία για έρευνες.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι μέρες του “έξω από εδώ” … ή καλύτερα για να είμαι και επίκαιρος

    Οι μέρες του “Πίσω από εδώ” έχουν αρχίσει και επισήμως από την γιουροβιζιον και την ολυμπιάδα!

    • Επισήμως το έγραψα πριν

      Ανεπισήμως ξεκίνησε με την δίωξη του Παπά που κοινωνουσε στην πίσω πόρτα της εκκλησίας

      να θυμίσω οτι … στον Επιτάφιο “κολλάει” αλλά στο φορτηγό της αηδούς δεν “κολλάει” ή είναι περιττό?

      αυτά για όσους νομιζουν οτι όσα εγιναν απο το 2020 ή καλύτερα απο το 2008 με τον θάνατο του Μακαριστού Χριστοδούλου απο 2 πρωτογενείς καρκίνους και μετέπειτα οσα αφορούσαν όλους εμάς μετά το 2010 έγιναν … τυχαία!

  2. Τι παλαιοχριστιανός και κολοκύθια βρεεεεε! Δεν ντρέπεσθε που τα γράφετε? Ούτε καν χριστιανός δεν νοείται. Τον Χριστό τον έχει ως ιδεολογία και θρησκεία παρά ως πίστη όπως και το 99% του ελληνικού πληθυσμού. Οι αποκαλούμενοι ως φανατικοπι Παλαιοημερολογίτες κάνουν τέτοια όπως κι αυτός, με πλήρη αποξένωση από την κοινωνία κλπ κλπ (π.χ. Βερδικούσια, Ν.Λαρίσης). Κάντε ένα ρεπορτάζ στην Βερδικούσια και θα το δείτε…

  3. Το παιδί πρέπει να ζήσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Η αγάπη είναι πιο σπουδαία από τις ευκολίες που θα έχει οπουδήποτε αλλού. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες νομικίστικες

  4. Να αγιασει το χέρι του αντε που αρπάζουν τα μωρά απο γονείς που τα θέλουν και τα νοιάζονται,,αν ήθελε η πολιτεια και το κράτος προνοια θα βοηθούσε αλλιώς το ζευγάρι και το μωρό αντίστοιχα πχ με βοήθημα οικονομικό Ευρεση σπιτιου (παραχωρησης) ! Κι όχι πληστιαρμους και κατασχέσεις που ειναι μανουλα σε αυτά το κράτος,,,, να τους βοηθήσει αλλιώς κ οχι να ιδρυματοποιει το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ παιδικι το παιδι που ΤΟΥΣ έστειλε ο θεος!Η μάνα έχει ακόμη κ για 30 χρόνια το DNA του παιδιου της! Αφήστε τους ελευθερος και ήσυχους δεν ενοχλουν κανέναν

  5. Το κράτος δεν έχει ακούσει ποτέ για τα παιδιά των αθίγγανων, των λάθρο, επαιτεία αντί για σχολείο, μαντήλες από τα πέντε έτη, όλα καλά. Μονο ο χριστιανός δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί του. Ο νόμος είτε ισχύει για όλους είτε για κανέναν. Αφου δεν ισχύει για Ρομά και λαθρο, δεν ισχύει και για Έλληνες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This