Γλυφάδα: Η μαρτυρία της 14χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – «Μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου…»

Must Read

Σε έναν από τους πλέον πολυσύνχαστους δρόμους της Γλυφάδας έλαβε χώρα το περασμένο σαββατόβραδο το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ενός 14χρονου κοριτσιού από δύο συμμαθήτριές της, μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 20 νεαρών ατόμων, που απλώς παρακολουθούσαν αμέτοχα.

Η αστυνομία συνέλαβε τις δύο ανήλικες που επιτέθηκαν και χτύπησαν τη συμμαθήτριά τους, καθώς και τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητεί και άλλα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό. Ωστόσο, το θύμα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αναμένεται να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η 14χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς μετά το βίαιο περιστατικό, ανέφερε τα ακόλουθα: «Περπατούσα με φίλους μου στη Γλυφάδα. Ήρθαν παιδιά και μου είπαν ότι με ψάχνουν δύο συμμαθήτριές μου. Πήγα να τις συναντήσω στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί είδα μαζεμένα 20 άτομα. Είδα τις δύο συμμαθήτριες μου, οι οποίες άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν. Τότε η μία, μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω…».

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο-ντοκουμέντο από το συμβάν, η ανήλικη αρχικά δέχτηκε μια γροθιά στο κεφάλι και σωριάστηκε στο έδαφος. Με το που σηκώθηκε, η συνομήλικη της την άρπαξε από τα μαλλιά, την έσυρε στο έδαφος και άρχισε να τη χτυπά μανιασμένα με γροθιές και κλοτσιές. Το μαρτύριο της 14χρονης συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ενώ τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, παρακολουθούσαν γελώντας και σχολιάζοντας.

«Στάλθηκε μήνυμα να πάνε από όλη την Αττική για να την χτυπήσουν»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης υποστήριξε, μιλώντας στο STAR, ότι η κατάσταση της μαθήτριας δεν είναι καλή και ότι θα ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη. «Σίγουρα θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη. Συμμετείχαν παιδιά που δεν την ήξεραν. Στάλθηκε μήνυμα να πάνε από όλη την Αττική για να την χτυπήσουν. Το κορίτσι είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πολύ φοβισμένο. Δεν ξέρει πως θα αντιμετωπίσει το σχολείο, σε κατάσταση σοκ», ανέφερε ο δικηγόρος.

Στο κανάλι μίλησε και στενή φίλη της 14χρονης, υποστηρίζοντας ότι οι δύο συγκεκριμένες κοπέλες τής είχαν κάνει τη ζωή «κόλαση» εδώ και μήνες. «Με μία από τις δύο ήταν φίλες παλιά. Κάποιος τσακωμός έγινε και από τότε μιλάνε άσχημα η μία για την άλλη. Η μία έχει ιστορικό. Είχε ξανά εμπλακεί σε κάποια περιστατικά και υπήρχανε αποβολές και διάφορα άλλα που έχουν γίνει από τα σχολεία…», είπε σχετικά.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This