Θεσσαλονίκη: Νέο επεισόδιο σημειώθηκε με την κατάληψη Libertatia στη Λεωφόρο Στρατού – Δείτε εικόνες

Άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου εισέβαλαν στο διατηρητέο κτίριο

Must Read

Νεαροί, κυρίως, του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου εισέβαλαν στο διατηρητέο κτίριο, όπου στεγαζόταν επί χρόνια η κατάληψη με την ονομασία «Libertatia» στην Θεσσαλονίκη, παραβιάζοντας τον -μέχρι πρότινος- σφραγισμένο χώρο.

Εντός του κτιρίου βρέθηκαν απόψε δεκάδες άτομα, πραγματοποιώντας μουσική συναυλία. Στην περιοχή έκαναν την εμφάνισή τους οι αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές, γύρω από το κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Στρατού.

Το διατηρητέο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά τον Ιανουάριο του 2018 και έκτοτε, άτομα που ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, επιχειρούν την επισκευή του, εκτελώντας διάφορες εργασίες.

Η Αστυνομία έχει προβεί σε διαδοχικές επιχειρήσεις απομάκρυνσης ατόμων, προχωρώντας σε προσαγωγές και συλλήψεις. Η πιο πρόσφατη επιχείρηση συνέβη στο τέλος Αυγούστου και οδήγησε στην σύλληψη 11 ατόμων. Μετά την επιχείρηση αυτή, ο χώρος είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This