Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι επιλογή νίκης, να κινητοποιήσει κόσμο από τα 2 εκατομμύρια που το είχαν ψηφίσει

«Όλοι στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναλογιστούν τι θέλουν, επιλογή νίκης ή επιλογή ήττας»

Must Read

Ο Παύλος Γερουλάνος βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλημέρα Ελλάδα» και μίλησε για το συντεταγμένο ΠΑΣΟΚ όπως είπε από την χθεσινή τηλεμαχία.

Μίλησε για το τι πρέπει να κάνει η επόμενη ηγεσία του κινήματος, είπε ξεκάθαρα πως «επιλογή νίκης είναι επιλογή μιας ηγεσίας που έχει εμπειρία, έχει σχέδιο, ενώνει, κάνει την μεγάλη διεύρυνση και προς την Αριστερά και προς τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του κ. Μητσοτάκη. Επιλογή νίκης σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσει δυναμική, να κινητοποιήσει κόσμο από τα 2 εκατομμύρια που το είχαν ψηφίσει στο παρελθόν και τώρα κάθονται σπίτι τους».

Ο Παύλος Γερουλάνος επανέλαβε ότι «πρέπει να είναι βουλευτής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί στην Βουλή γίνονται οι μεγάλες μάχες. Εκεί φαίνεται αν το κόμμα έχει θέσεις. Είχαμε δύο περιπτώσεις που δεν ήταν βουλευτής ο επικεφαλής: Ο Νίκος Ανδρουλάκης που γρήγορα εξατμίστηκε η δυναμική του και η άλλη με τον Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ που τώρα δεν υπάρχει και έχει γίνει 40 κομμάτια».

Στην ερώτηση αν φοβάται κάποια διάσπαση, ο πρώην υπουργός ανέφερε «Δεν φοβάμαι την διάσπαση, δεν υπάρχουν τέτοιες τάσεις στο ΠΑΣΟΚ. Αν θα μείνουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορώ να σας το εγγυηθώ παρά για τον εαυτό μου, έχω μείνει σε δυσκολότερες περιπτώσεις».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This