Γλυφάδα: «Ούτε ενήλικες δεν χτυπούν έτσι, φώναξε η γυναίκα μου ”τρέχα τη σκοτώνουν”», περιγράφει μάρτυρας

Σοκάρει η μαρτυρία του ανθρώπου που έσωσε την 14χρονη από τα χέρια των αδίστακτων συμμαθητριών της

Must Read

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της 14χρονης, που ξυλοφορτώθηκε ανηλεώς από συνομήλικές της, στο κέντρο της Γλυφάδας.

Ο άνδρας που έσωσε το παιδί από τα χέρια των αδίστακτων μαθητών μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, για τα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του. «Εμφανίστηκε μία μεγάλη παρέα παιδιών, 30 με 40 άτομα, μισά κορίτσια, μισά αγόρια και δημιούργησαν ένα είδος αρένας, κάθισαν γύρω γύρω με τα χέρια σταυρωμένα και παρακολουθούσαν 5 κοριτσάκια στη μέση, να βρίζονται μεταξύ τους» είπε ο κ. Δημήτρης Κώστης αρχικά, υποστηρίζοντας πως αρχικά δεν αντελήφθη τι συνέβαινε, καθώς πίστεψε ότι πρόκειται για γύρισμα κάποιου βιντεοκλίπ:

«Άκουσα τη γυναίκα μου να μου φωνάζει “τρέξε, θα τη σκοτώσουν”. Είπα στη σύζυγό μου να πάρει τα παιδιά και να φύγει και έτρεξα στο σημείο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο, παλαιστής ήταν η κοπέλα; Ούτε ενήλικες δεν χτυπούν έτσι, τη χτυπούσε, της τραβούσε τα μαλλιά, τους πλησιάζω και τους λέω “τι κάνετε εδώ, δεν ντρέπεστε;”».

Μάλιστα, όπως είπε οι ανήλικες μαθήτριες κινήθηκαν απειλητικά και προς τον ίδιο, παρά το γεγονός ότι ο μικρός γιος του έτρεχε πίσω του και σταμάτησαν μόνο όταν τους είπε ότι έχει ειδοποιήσει την Αστυνομία.

 

Μυστήριο με τον άνδρα με το τατουάζ

Μάλιστα, ο άνδρας έκανε λόγο και για έναν νεαρό που βρισκόταν στην παρέα των κοριτσιών, ο οποίος φαινόταν άνω των 25 ετών και είχε τατουάζ. Ο ίδιος φαίνεται να παρακολουθούσε ατάραχος τον πρωτοφανούς αγριότητας ξυλοδαρμό χωρίς να αντιδρά.

«Όταν του είπα ”Τι κάνεις; Μεγάλος άνθρωπος και κάθεσαι και παρακολουθείς;” ο άνδρας με το τατουάζ απάντησε πως προσπαθούσε να τις χωρίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Mε ποιό σκεπτικό άφησαν ελεύθερα τα μπουμπούκια τις κυρίες αυτές ?
    δικηγόρος δεν υπάρχει να τις χώσει βαθιά μέσα για βιαιοπραγία με πρόθεση
    ανθρωποκτονίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This