Σαρδηνία: Αυτός είναι ο 50χρονος που σκότωσε γυναίκα και κόρη και αυτοκτόνησε – Υπέκυψε στα τραύματά του και ο 11χρονος γιος του

Σοβαρά τραυματισμένοι η μητέρα του και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένει

Must Read

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 11χρονος γιος του 50χρονου Ρομπέρτο Γκλεμπόνι ο οποίος νωρίτερα σήμερα στην πόλη Νουόρο της Σαρδηνίας πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 43χρονη σύζυγό του και την 26χρονη κόρη τους και τραυμάτισε σοβαρά την μητέρα του, τα δύο μικρότερα παιδιά του και έναν γείτονα.

Δείτε τον δράστη:

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 11χρονος που είχε σοβαρά τραύματα δεν άντεξε και ξεψύχησε μεγαλώνοντας τον τραγικό απολογισμό της οικογενειακής τραγωδιας.

Μητέρα και κόρη που σκοτώθηκαν:

πηγή φωτογραφίας: /www.ilsud24.it/

Ο δράστης ο οποίος εργαζόταν σε τοπική βιομηχανία μετά τον τρόμο και τον θάνατο που σκόρπισε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στην ζωή του.

Η 83χρονη μητέρα του που είναι ανάμεσα στους σοβαρά τραυματίες καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι ζούσε σε διπλανό διαμέρισμα ενώ ο γείτονας ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε, ο οποίος είχε σπεύσει σε βοήθεια.

Στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο δολοφόνος μαζί με την οικογένειά του, έφτασαν αμέσως δυνάμεις των καραμπινιέρων και της ιταλικής αστυνομίας για να συλλέξουν στοιχεία για την πρωτοφανή τραγωδία.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στη Σαρδηνία: Άνδρας σκόρπισε τον θάνατο στην οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This