Ψάχνουν ώρα για τη Ρέβη στον Σκάι

Η προετοιμασία της ταξιδιωτικής εκπομπής της Ευλαμπίας Ρέβη έχει αρχίσει για τα καλά

Must Read

Η Ευλαμπία Ρέβη θα εκτοπίσει τον Μάρκο Σεφερλή από το μεσημεριανό καθημερινό πρόγραμμα του Σκάι; Η προετοιμασία της ταξιδιωτικής εκπομπής της Ευλαμπίας Ρέβη έχει αρχίσει για τα καλά και όλα δείχνουν πως θα βγει στον αέρα από τον Δεκέμβριο.

Το ερώτημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ιθύνοντες του Σκάι είναι σε ποια ζώνη του ψυχαγωγικού προγράμματος θα μπει η δίωρης διάρκειας εκπομπή, η οποία αποτελεί προσωπική ιδέα του προέδρου του σταθμού Γιάννη Αλαφούζου.

Η ταξιδιωτική εκπομπή θεωρείται ότι ταιριάζει ως περιεχόμενο στη μεσημεριανή ζώνη (15.00-17.00). Το θέμα είναι όμως ότι αυτή τη ζώνη καταλαμβάνει το ριάλιτι τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Εκτορα Μποτρίνι.

Στους διαδρόμους του Σκάι φημολογείται ότι ανάλογα με τα ποσοστά τηλεθέασης που θα σημειώσει το επόμενο διάστημα το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, θα αποφασιστεί αν θα αλλάξει ώρα μετάδοσης, για να παραχωρήσει τη ζώνη στην Ευλαμπία Ρέβη. Αν και είναι νωρίς ακόμη, δεν θα πρέπει να αποκλείεται «μαγείρεμα» στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου με αλλαγές στη ροή προβολής των προγραμμάτων από τον Ιανουάριο του 2025.

Να σημειωθεί ότι η συμφωνία του Σκάι με τον Μάρκο Σεφερλή δεν περιορίζεται στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι, αλλά περιλαμβάνει και τη σειρά «Ορκιστείτε, παρακαλώ», η οποία βρίσκεται στο τραπέζι για υλοποίηση στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This