Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο Ινδός που φίλησε στο μάγουλο 8χρονο!

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι γονείς ενός 8χρονου αγοριού που είχαν πάει βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Κάποια στιγμή το παιδί απομακρύνθηκε από τους γονείς περίπου 15 μέτρα και πλησίασε έναν 24χρονο με καταγωγή από την Ινδία ο οποίος έψαχνε στα σκουπίδια.

Τότε ο αλλοδαπός ξεκίνησε να μιλάει στο παιδί και δεν δίστασε να το πλησιάσει και να τον φιλήσει στο μάγουλο! Στη συνέχεια, μπήκε μπροστά του και προσπάθησε να το εμποδίσει να φύγει, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τις…ορέξεις του.

Ο μικρός σοκαρίστηκε και άρχισε να κλαίει ενώ έτρεξε πίσω στην αγκαλιά τον γονιών του οι οποίοι είχαν αντιληφθεί τι συνέβη. Κλήθηκε η αστυνομία και ο Ινδός συνελήφθη. Σήμερα καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε κάθειρξη 12 μηνών με τριετή αναστολή  για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μάλιστα, ο πατέρας του μικρού κατέθεσε στο δικαστήριο πως είδε τον νεαρό να κάνει περίεργες κινήσεις με τα χείλη του προς το παιδί του!

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε την κατηγορία αλλά υποστήριξε πως όταν είδε τον 8χρονο θυμήθηκε απλά τον μικρό του αδελφό.

«Μένω εκεί κοντά που έγινε το περιστατικό. Έπινα μπύρα και περπατούσα. Θυμήθηκα τον μικρό μου αδελφό για αυτό πλησίασα το παιδί. Το αγκάλιασα και το φίλησα, όπως θα έκανα στον αδελφούλη μου, για εμένα είναι φυσιολογικό» είπε ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This