Κύπελλο Ελλάδας: Διαζύγιο με τον προπονητή για τον Βόλο και στη συνέχεια τριάρα στην Κρύα Βρύση

Must Read

Θα μείνει στην ιστορία ο αγώνας του Βόλου με τον Απόλλωνα στην Κρύα Βρύση στον νομό Πέλλας. Όχι για τη νίκη – πρόκριση με 3-0, αλλά για το γεγονός ότι λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Χοακίν Γκόμεζ. Για τη θέση του υπηρεσιακού τεχνικού επιστρατεύθηκε ο Λευτέρης Καλογήρου.
Όσο για το ματς ο Απόλλωνας που επέστρεψε έπειτα από χρόνια στη Γ’ Εθνική δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την ποιότητα των αντιπάλων του. Η διαφορά των δύο κατηγοριών ήταν εμφανής.
Οι οπαδοί του όμως κατέκλυσαν το γήπεδο της πόλης εκφράζοντας έτσι την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι με τρεις προκρίσεις έφθασε μέχρι την Δ’ φάση του θεσμού.




Ο Βόλος θέλησε να… ξεμπερδέψει γρήγορα με την πρόκριση. Στο 9΄ ο Μάρκ Κόσζτα άνοιξε το γκολ νικώντας στο τετ-α-τετ τον Δαμουκτσίδη.
Από ασίστ του Βιγιαφάνες ο Δόσης με κεφαλιά έγραψε το 2-0
Στο 49′ πάλι ο Κόσζτα αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη διαγώνια μπαλιά του Βιγιαφάνες.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλακίδας (Δράμας)
Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας (Σερρών), Άγγελος Κολλιάκος (Αθήνας)
4ος: Γεώργιος – Ραφαήλ Δρακίδης (Ξάνθης)
Κίτρινη: Τριανταφύλλου
Απόλλων Κρύας (Δημήτρης Βοτάρης): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης (70΄ Χαβιαρόπουλος), Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (70΄ Βασιλειάδης), Τσερρίκου, Καράμπελας, Γιόνδης (50΄ Τσάνι), Ταουσιάνης (59΄ Χατζηαλεξιάδης), Τζήμας (70΄ Γραμματικού).
Βόλος (Λευτέρης Καλογήρου): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σμέουλερς, Τσοκάνης, Κόσζτα (62΄ Κόντε), Βιγιαφάνες (62΄ Λυκουρίνος), Κόμπα (73΄ Μπερναντού), Δόσης, Κορέα (46΄ Ασλανίδης), Ασεχνούν (46΄ Νταϊλάνι), Τριανταφύλλου.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This