Σοκαριστική φωτό 16χρονου με αίματα – Δέχθηκε επίθεση από παρέα ανηλίκων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Έξι άτομα, ηλικίας 14 και 15 ετών, επιτέθηκαν στο ζευγαράκι για λόγους αντιζηλίας

Must Read

Επί δύο 24ωρα νοσηλεύτηκε ένας 16χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από παρέα ανηλίκων έξω από το σπίτι της 14χρονης φίλης του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Αιτία του άγριου ξυλοδαρμού ήταν η ερωτική αντιζηλία.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 6 άτομα, ηλικίας 14 και 15 ετών, επιτέθηκαν στο ζευγαράκι και τους χτύπησαν. Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ενώ η 14χρονη στο «Γεννηματάς», από όπου έλαβε εξιτηριο μετά τις πρώτες βοήθειες.

Σοκάρει η εικόνα του αιμόφυρτου νεαρού μετά τον ξυλοδαρμό.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Από λόγια έχουμε χορτάσει .
    Από συμβάντα μεταξύ νεαρών έχουμε μπουκώσει .
    Η Πολιτεία αντί να αντιδράσει ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ αφήνει το φαινόμενο να διογκώνεται και να πολλαπλασιάζεται σαν να θέλει να υπάρξει πρώτα θύμα και μετά θα βγει όλο δικαιολογίες και θα εξαγγείλει άμεσα μέτρα όπως κάνει πάντα .
    Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης
    Κυρία Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου
    Εχθές όχι σήμερα θα έπρεπε να είχε αλλάξει ο Νόμος και οι γονείς των ανηλίκων θα έπρεπε να οδηγούνται με χρυσά βραχιολάκια στα χρυσά Διαμερίσματα διότι έτσι μόνο θα καταλάβουν τις ευθύνες του και να πάψουν να βρίσκουν δικαιολογίες ( Π.Χ Ο Γιός μου μαθαίνει Κουρέας ) .
    Κύριοι της Κυβέρνησης εσείς είστε οι υπεύθυνοι διότι αν θέλατε τέτοιες αναρτήσεις με συγκεντρώσεις νεαρών θα έπρεπε να διαγράφονται άμεσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως γίνεται όταν κάποιος ανεβάζει υβριστικά ή άλλου είδους αναρτήσεις .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This