Λάτρης της woke ατζέντας και ο Τζάστιν Τριντό του Καναδά

Υπέρμαχος της Ουκρανίας και από τους πρώτους που συμφώνησε για κυρώσεις στη Ρωσία

Must Read

Μετά την πρωτοφανή ενέργεια να τιμηθεί βετεράνος των SS από το καναδικό κοινοβούλιο μαζί με τον Ζελένσκι, που προκάλεσε την οργή τόσο της εβραϊκής κοινότητας όσο και της Πολωνίας, κατά του Τζάστιν Τριντό είχε απασφαλίσει και η Ινδία.

Πρώην Ινδός διπλωμάτης κατηγόρησε τον Καναδό Πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό ότι έφτασε στο Νέο Δελχί για τη Σύνοδο Κορυφής της G20 με ένα αεροπλάνο γεμάτο κοκαΐνη και επέκρινε την υποστήριξή του στους τρομοκράτες Khalistani (εξτρεμιστές Σιχ αυτονομιστές).

«Όταν ο Justin Trudeau ήρθε στην Ινδία για το G20, το αεροπλάνο του ήταν γεμάτο κοκαΐνη. Δεν βγήκε από το δωμάτιό του για δύο ημέρες», είπε ο Ντιπάκ Βόχρα, πρώην πρεσβευτής στο Σουδάν, μιλώντας στον δημοσιογράφο του Zee News, Ντιπάκ Τσαουρασία.

Ο Vohra ανέφερε ότι ο Καναδός πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί και έχει πολύ λίγες γνώσεις για τις διεθνείς σχέσεις.

Ο υπέρμαχος της Ουκρανίας και από τους πρώτους που συμφώνησε για κυρώσεις στη Ρωσία, είναι λάτρης και της woke ατζέντας.

Γι’ αυτό και δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζεται περιχαρής με τρανσέξουαλ (να μας συγχωρέσουν αν ανήκουν σε άλλη κατηγορία σεξουαλικού προσανατολισμού), για να περάσει τα γνωστά μηνύματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This