Το κράτος στηρίζει τα drag shows

Must Read

Η ΕΙΔΗΣΗ αποτελεί συνάμα και πολιτικό σχόλιο: ένα φεστιβάλ για την ομοφυλοφιλία, το οποίο προβάλλει ως κεντρική του εκδήλωση ένα… drag show, διαφημίζει ότι τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού.

  • Η θέση μας/
    Εφημερίδα Δημοκρατία

Ο ΛΟΓΟΣ γίνεται για το 2ο ∆ιαπολιτισμικό Φεστιβάλ «Συνύπαρξη», το οποίο θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Στόχος της βραδιάς που θα γίνει το drag show είναι, σύμφωνα με το ενημερωτικό κείμενο, «να έρθουμε σε επαφή με τις LGBTQ+ κοινότητες, απλώνοντας γέφυρες επικοινωνίας των drag καλλιτεχνών με τους κατοίκους της γειτονιάς».

ΕΠΙΣΗΣ, πέρα από το drag show θα υπάρξει και «δράση για παιδιά». Τι είδους «δράση» θα είναι αυτή; Γιατί είναι τόσο ασαφές αυτό το σημείο του δελτίου Τύπου; Σε περιβάλλον drag show προτείνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να κινηθούν τα παιδιά των Ελλήνων; Τέτοια πρότυπα θέλει να προβάλει η κυβέρνηση;

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Πολιτισμού φαίνεται ότι έχει επιλέξει να λησμονεί πως τα έξοδά του τα πληρώνουν οι Έλληνες, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν θεωρεί ένδειξη υψηλού πολιτισμού τα drag shows.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ χρυσώνονται τα χάπια της παρακμής και της πτώσης με ευφημισμούς, η πραγματικότητα παραμένει. Τα drag shows είναι ένα παρακμιακό θέαμα. Άνδρες ντύνονται γυναίκες και προσπαθούν να αποσπάσουν γέλιο ή, έστω, χαμόγελο από τους θεατές των παραστάσεών τους.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, η υπουργός Πολιτισμού και το υπουργικό συμβούλιο θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν ότι το κέντρο του κόσμου είναι οι δυναμικές μειοψηφίες, τις οποίες φανατικά στηρίζουν. Άλλωστε, ο ίδιος ο ελληνικός λαός στην πρόσφατη εκλογική ετυμηγορία του έδειξε πόσο έντονα αποδοκιμάζει τη σκληρή νεοταξική γραμμή που ακολουθεί η κυβέρνηση της Νέας ∆ημοκρατίας.

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ του κυβερνώντος κόμματος φάνηκαν αρκετά «ψαλιδισμένα» στις ευρωεκλογές, και μπορεί να μειωθούν έτι περαιτέρω αν συνεχιστεί αυτό το «βιολί» με τα drag shows, τους νόμους με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και τον «made in USA» δικαιωματισμό.

Διαβάστε ακόμα: Η ολυμπιακή ιδέα χάθηκε στη woke ατζέντα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This