Μητσοτακικός πολιτισμός

Πολλά λείπουν από τους Ελληνες, αλλά ο πρωθυπουργός μας φροντίζει να έχουμε τα αναγκαία: drag shows

Must Read

Οι ψηφοφόροι της Νέας ∆ημοκρατίας που είστε πεπεισμένοι ότι το κόμμα σας υποστηρίζει το τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» σπεύσατε στο 2ο ∆ιαπολιτισμικό Φεστιβάλ «Συνύπαρξη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στις 27/28/29 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο 28 του μηνός θα γίνει προβολή της ταινίας «Pride» (ώρα έναρξης 19.00), η οποία πραγματεύεται «τη ζωή και τα δικαιώματα των ατόμων της LGBTQI κοινότητας». Μετά την ταινιάρα (άραγε, θα έχει πλάνα από τη σχετική «παρέλαση», με τον τύπο που είχε βάλει την εικόνα του αγίου Νικολάου στα αχαμνά του;) θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κάτι που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του υπαρκτού μητσοτακισμού: drag show με τη Μελίτα Σκαμπώ!

Αν το επίθετο της Μελίτας είναι καλλιτεχνικό παρατσούκλι (σκαμπώ), να τη συγχαρούμε διότι δεν διάλεξε κάτι από τον κόσμο του πλούτου και της συντήρησης (ανάκλιντρο, σκρίνιο, σύνθετο, τραπέζι συνεδριάσεων, θρόνος, πολυθρόνα κ.ά), αλλά ένα ταπεινό, λαϊκό, μικροαστικό, λιτό καθισματάκι. Σκαμπώ.

Στόχος αυτής της δράσης, όπως μας ενημερώνει το δελτίο Τύπου, «είναι να έρθουμε σε επαφή με τις LGBTQI κοινότητες, απλώνοντας γέφυρες επικοινωνίας των drag καλλιτεχνών με τους κατοίκους της γειτονιάς». Εννοείται ότι αυτό το show πρέπει να πάει σε κάθε γειτονιά. Η παρενδυσία είναι κεντρική πολιτική επιλογή και καθημερινή πρακτική της κυβερνήσεως. Τα κυβερνητικά στελέχη στις εκλογές ντύνονται «ζήτω-πατριδο-θρησκειο-οικογένειοι», και στην πραγματικότητα, η οποία εκδηλώνεται μετά τις εκλογές, διοργανώνουν, στηρίζουν, υποστηρίζουν, προβάλλουν και συμμετέχουν σε παρελάσεις ομοφυλόφιλης υπερηφανείας, σε drag shows και σε διάφορες τέτοιας υφής εκδηλώσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν τους ταιριάζουν και οι δύο ρόλοι και του ευσεβούς συντηρητικού και του εν εξάλλω ευρισκομένου δικαιωματιστή καρναβαλιστή. Τα drag shows τούς πάνε περισσότερο.

Η εύλογη απορία των αναγνωστών θα είναι: μα, καλά, τέτοιος αντικυβερνητικός οίστρος για ένα φεστιβάλ που περιλαμβάνει και drag show; Η απάντηση είναι απλή και περιέχεται στην αφίσα και στο λοιπό ενημερωτικό υλικό των εκδηλώσεων: το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού!

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. O κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετά το νόμο για τους γάμους ομοφύλων οι μάσκες έπεσαν, ως τότε κατάφεραν να ξεγελούν. Όμως δε γίνεται να είσαι και με τον δικαιωματισμό και με την οικογένεια, να υποστηρίζεις κάτι μαζί με το ενάντιο του, και με τον Χριστό και με τον Αλλάχ.
    Πρόκειται περί πολιτικής απάτης.

  2. και αυτομάτως παύει να υπάρχει , σύμφωνα και με την φιλοσοφία τού Μπέρκλεϊ. Αγνοείστε τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This