Απολογούνται οι 17χρονοι που ξύρισαν 12χρονο με φαλτσέτα – «Σε σοκ το παιδί, δεν υπήρχαν διαμάχες» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Πρωτοφανές περιστατικό για την περιοχή

Must Read

«Παγωμένη» είναι η σχολική κοινότητα και η κοινωνία της Ερμιόνης Αργολίδας από την επίθεση δύο 17χρονων σε 12χρονο στην αυλή του γυμνασίου – λυκείου της περιοχής σχολείου τον οποίο ξύρισαν με φαλτσέτα, απείλησαν και λήστεψαν!

Οι δύο ανήλικοι δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν χθες μετά από καταγγελία των γονιών του θύματος θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Παράλληλα χειροπέδες πέρασαν στελέχη της ΕΛΑΣ και στους γονείς του και σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε βίντεο:




«Σοκαρισμένο το παιδί, δεν υπήρχαν διαμάχες»

Μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Γεωργόπουλος ανέφερε πως οι δράστες ήταν συμμαθητές του 12χρονου καθώς φοιτούν στο ίδιο σχολείο.

«Ένα παιδί απειλήθηκε στο σχολείο με φαλτσέτα. Περιστατικό τέτοιας έκτασης ενδοσχολικής βίας στην Ερμιονίδα (συμβαίνει) πρώτη φορά στα χρονικά», τόνισε.

Όπως είπε το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά ενώ του έκλεψαν χρήματα από την τσέπη του με την απειλή του αιχμηρού αντικειμένου!

Σε άλλες δηλώσεις του στον SKAI είπε πως το παιδί και η οικογένειά του είναι σε κατάσταση σοκ. Επίσης μίλησε και για τους καθηγητές που μπορεί να βρίσκονται στο προαύλιο και να είδαν τι συνέβη.

«Εκτιμώ ότι όπως γίνεται σε όλα τα σχολεία, ότι υπάρχουν καθηγητές οι οποίοι βρίσκονται έξω στον χώρο του διαλλείματος. Δεν έχουμε διασταυρώσει ακόμη ποιοι ήταν αυτοί οι καθηγητές, σε ποια σημεία βρίσκονταν και αν είδαν το περιστατικό».

Ο κ. Γεωργόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως δεν γνωρίζει γιατί συνέβη η επίθεση καθώς δεν υπήρχαν διαμάχες.




Δείτε επίσης:

Περιστατικό Ερμιόνης: «Του γιου μου του αρέσει να ξυρίζει άλλους» λέει ο πατέρας του 17χρονου

Μάστιγα δίχως τέλος η βία μεταξύ ανηλίκων – Επιθέσεις σε Ερμιόνη, Μεταμόρφωση και Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. μην το ψάχνεις. Αφού δεν είναι σε video-απόδειξη, και οι καθηγητές ήταν εκεί που έπρεπε να είναι και δεν είδαν τίποτα, και ο διευθυντής έκανε άριστα τη δουλειά του, άρα ο πελάτης σου λέει ψέματα, γιατί αυτοί είναι περισσότεροι. Καταλάβατε γιατί απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση γενικά?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This