Βόλος: Σχολικός φύλακας μετέτρεψε αίθουσα κοντέινερ σε… γκαρσονιέρα!

Εισαγγελική παρέμβαση

Must Read

Σε γκαρσονιέρα -κι όχι απλώς για να κοιμάται- είχε μετατρέψει ειδική αίθουσα στον Βόλο, σχολικός φύλακας! Κατά την διάρκεια της βάρδιάς του, αντί να επιτηρεί την διατήρηση της τάξης του σχολικού συγκροτήματος, φαίνεται ότι άλλα έπραττε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο άνδρας προσέγγιζε νεαρές κοπέλες, με τις οποίες αρχικά έκανε βόλτες στην γειτονιά, γύρω από το σχολείο, προτού οδηγηθούν εντός σχολικού προαυλίου, στο κοντέινερ–πρώην αίθουσα διδασκαλίας. Πίσω από την κλειστή πόρτα ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τι γινόταν.

Την δράση του αποκάλυψαν γείτονες, κάποιοι εκ των οποίων έχουν και τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σχολείο. Υπήρχε περίεργη κινητικότητα στο κοντέινερ, γεγονός που κατήγγειλαν στην αστυνομία, μέχρι να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Η υπόθεση είναι σε γνώση της διεύθυνσης του σχολείου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου, ενώ ο φάκελος βρίσκεται και στα χέρια της Εισαγγελίας, που ερευνά κάθε πτυχή.

Οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν εντός σχολικού συγκροτήματος ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, όταν περίοικοι, είδαν Τον φύλακα να συνοδεύει μία νεαρή κοπέλα, να ξεκλειδώνει την κεντρική είσοδο του σχολείου, να μπαίνουν μέσα και να χάνονται πίσω από την πόρτα της αίθουσας κοντέινερ.

Κάλεσαν την αστυνομία και προχώρησαν σε καταγγελία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, μετέβησαν στο σχολικό συγκρότημα, χτύπησαν την πόρτα της αίθουσας και τους άνοιξε ο φύλακας. Προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων και έφυγαν.

Το περιστατικό δεν έμεινε εκεί. Εκπαιδευτικοί του σχολείου προχώρησαν σε αυτοψία στην αίθουσα κοντέινερ στην οποία βρέθηκαν από σνακ και φιάλες ποτών μέχρι και κρεβάτι με στρώμα!

Το συγκεκριμένο κοντέινερ χρησίμευε ως αίθουσα καλλιτεχνικών και αργότερα αποδόθηκε στους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες, μέχρι που την εποχή της πανδημίας είχε διαμορφωθεί σε αίθουσα covid.

Ο σχολικός φύλακας που είχε στη διάθεσή του τα κλειδιά από όλους τους χώρους, φαίνεται ότι μπαινόβγαινε ανενόχλητος και όχι μόνος.

Δείτε ακόμη:

Χαμός στο «Αχιλλοπούλειο»: Εξαγριωμένη ναρκομανής τραυμάτισε με ψαλίδι ασθενή και απείλησε γιατρούς




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This